sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

8 € / kpl

 Tänä kesänä ei innosta yhtään mikään. Kirpparikierroksetkin ovat jääneet ihan muutamaan käyntikertaan. Tyhjin käsin ei ole kuitenkaan täytynyt kotiin lähteä.
Ostin aikoinaan jokaisen tilipäivän aikoihin muutaman täydentävän astian, milloin mitäkin sarjaa keräten. Iittalan Verna - laseja vaaleanvihreänä ostin 24 kpl. Joka päiväisessä käytössä sattuu kolhuja ja nyt täydensin sarjaa muutamalla lasilla. Usempikin olisi ollut tarjolla, mutta pidin 8 € kpl hintaa hiukan kalliina.
 Toisena hyvänä löytönä pidin Tupperin kakkuvuokaa, josta maksoin saman 8 €. Sehän piti heti päästä kotiin testaamaan, että toimiiko, vai palautanko takaisin myyjän pöydälle ;)
 Toimi! Jestas miten makoisa kakku. Pientä nitkuttelua vuoka vaati, että sain kakun putoamaan lautaselleen.
 Leivonta lähtee aina lapasesta ja tein sitten samalla pari kinuskipiirakkaa kahvitauoille.
Pikkuostoksilla mennään edelleen. Sievä olkaväsky on aina tarpeen, juur sopiva rahapussille ja vesipullolle. Olkahihna on näppärän mittainen.
Valkoinen pilkkumi, aitoa Arabiaa, on soma jatke pienemmälle astialle. Niin oli kiire saada, että en ole ehtinyt miettimään käyttöäkään.
Viimeinen ostos ei ole mikään kirpparilöytö, vaan ihan aitoa Akateemista kirjakauppaa. Kirja on mukavaa katseltavaa helteisiin päiviin, kun edelleenkään ei mikään huvita.

2 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Hyviä löytöjä olet tehnyt. Eikä näillä helteillä tarvi minkään oikein huvittaakaan. Nautitaan vaan löhöilystä, kunnes kelit viilenevät. Mulla on vielä kaksi viikkoa lomaa, joten sen verran ainakin helteitä riittää.... :)

TeSa kirjoitti...

Jonkin verran lämpö veroittaa päivästä työtehoa. Kasvihuoneella lämpö nousee nopeasti aurinkoisella ilmalla yli 40'.
Kotona en liiemmin hyppelehdi auringossa työpäivän päätteeksi.