maanantai 20. lokakuuta 2014

Nyt lähti seinä!

 Mitään niin kiirutta ole, mutta vois olla jo valmiina. 
Talomme pohjapiirroksessa on kaksi suurehkoa vaatehuonetta selät vastakkain ja aika selvästi ne jakautuivatkin käyttötarkoitukseltaan työvaatteisiin ja minun tarpeisiin. Turha sitä on kainostella, että toiseen huoneeseen olisi koskaan sopinut mitään muuta. Noh, ylähyllyille pakollisia säästettäviä papereita, minun morsiuspukuni ja loput käsityötarpeitani.
Langat kannoin viikko sitten pirtinlattian peitoksi ja kankaat ympättiin ulkorakennukseen. 
Miäs siisti toisesta huoneesta työvaatteensa ja joulukoristekokoelman väliaikaisvarastoon. Työvaatehuone, jonka ovelta olen kuvat napannut, palveli aikoinaan nimenomaan navettapäätynä. Vieläkin kuljemme navettapäädystä, vaikka navettakaan ole tontilla ollut vuoden 2 000 jotain.
Tänne oli hyvä jättää askareilta tultuaan hieman tuoksahtavan vaatekertansa ja sujahtaa pirtille puhtoisena viereisen suihkuhuoneen kautta.
 Ne ajat ovat menneet ja tarpeet ovat matkalla muuttuneet monta kertaa. Kaksi huonetta yhdistämällä saamme suoremman kulun telkkuhuoneeseen ja samalla ehkä enemmän säilytystilaa kausitavaroille.
Kunhan suurin gyprocin pöly ja irtolika on roskiksessa, pääsen mittailemaan miten yhtenäinen huone jäsennellään ja mihin kohtaan seinään laitetaan lisäkoolaukset.
Nyt jo tiedän, että kankaita ei tänne enään laiteta!

Ei kommentteja: