perjantai 28. huhtikuuta 2023

Messut käyty

 Kuplivaa vappua! Jäimme jo vappulomalle, kun pyysimme yhteisen vapaan tälle päivälle. Lyhyet työviikot tasaa univajetta, kun tietää, että tehdään lyhyttä viikkoa, niin viikolla jaksaa, vaikka ei aina jaksaisi. Taas on työhöni tulossa muutos, joka tietysti lisää kierroksia niin jaloissa, kuin pääkopassa. 

Kuvasin messuostokset yhteen nippuun, että jää itselle muistiin mitä olen mistäkin ostanut. Muka muistaisin, kun parin vuoden kuluttua asiaa mietin. Ehei! Ei jää enää niin päähäni kaikki käynnit, kuin nuorempana. Aidonnäköisiä, pienen pieniä hankintoja varten otin messuille mukaani kunnollisen kippervaaren astia, jonka uumeniin pakattiin monta kivaa uutta asiaa. Jälkeenpäin jäi tietysti harmittamaan, että olisinhan voinut ostaa vielä tuon ja tuonkin, mutta. Messuja tulee ja aina löytyy uusia kivoja ideoita pieneen täydennykseen.
Näytteilleasettajia oli 20. Osa oli tehnyt myyntiin tuotteet itse, osa jälleenmyy. Minulle sopii molemmat vaihtoehdot, kun valitsin tuotteita joka huonekerrokseen. 
Ihailen aina minimalista ja seesteistä, mutta päädyn värikkääseen ja huikentelevaisuuteen 😀
Kotoa lähteissäni en edes tiennyt tarvitsevani hiuspinnejä, mutta nyt on nekin ostettu. 
Aina löytyy tyhjä hyllynkulma yhdelle kauniille tarjoiluastialle.
Yöpöydälle, meille molemmille.
Tässä nämä. Joku kysyikin jo, että onko nämä hintavia. Mitäs luulet? Onhan ne. Joku on keräilyosa, joku on panostanut koko ammattitaitonsa, joku saa elantonsa. Kyllä tälle harrastukselle löytyy hintalappu. Mutta naapurimme sanoin. 
Se ei ole harrastus, eikä mikään, jos se ei vie konkurssiin 😅
Tämänkertaiset messut olivat Haiharan museoalueella, josta napattiin muutama kuva. Olemme käyneet kerran aiemmin, mutta ei mitään muistikuvaa alueesta tai tapahtumasta jossa olemme käyneet. 
Kauniisti harmaantunutta entisyyttä.

Tuuletin neuletakkiani kevätauringossa pitkän harmaan kauden jälkeen. Tämäkin neule on pysynyt hyvässä kuosissa kaikki nämä vuodet.

4 kommenttia:

Rva Kepponen kirjoitti...

Ihania tavaroita!

Olisipa täällä sellainen nappi, että seuraa tätä blogia.

Puikoillanikin kirjoitti...

Että on kaunis tuo ruusukuvioinen vati, vai onko se tarjotin - voisi olla vaikka saippuakuppi, mutta ihana.

Maatuska / Selätön puutarhuri kirjoitti...

Hei. Onpas täällä ihania ja somia pikkujuttuja. Nukkekoti harrastus on sellaista, jota katselen mielelläni ja ihailen tekijöiden taituruutta. Itse teen käsitöitä, lähinnä sukkia, mutta muutakin. Pidän puutarhablogia, valokuvaan ja hoidan kukkia sisällä ja ulkona.

TeSa kirjoitti...

Kiitos, kiitos kaikille.