torstai 31. tammikuuta 2008

Ei mitään satuja

Vaan kimppu tulppaaneja.
Kukkasissa on yksi väri yli muiden ja se on syvä tumma puna. Eilen oli siivouspäivä ja tänään kaupoilla käydessäni ostin nipun punaisia tulppaaneja kaunistamaan pirtinpöytää.
Silitin ison valkoisen pitsiliinani, ja löysin lipastosta toisenkin liinan mitä en edes muista tehneeni. Pitänee tarkistella kirjanpitoaan, koska olen moisen tehnyt.
Tämän liinan olen tehnyt viime kesänä Lidln virkkauslangasta. Liinalla on kokoa 160 cm, ja lankaa siihen on kulunut n. 800 gr.
Malli löytyy Lena Special Filethäkeln/01-lehdestä.
Puseronikin on kasassa ja saatiin tytön kanssa otettua kuvakin. Nämä kuvaukset on aina hauskoja tilanteita, ei meinaa kuvattava pysyä paikoillaan.
Kuva on otettu eteisen väliovella. Takanani oleva välioven lasityö on ensimmäinen Tiffanytyöni, eli harjoitustyöni.
Puerostani sen verran, että mallia on luettu Modasta 3/07, malli 21. Lankana tässä työssä oli Red Heartin Lisa. Langantiheys täsmäsi ohjeessa olevan langan kanssa yksiin, mutta käytännössä ei. Jouduin laskemaan oman silmukkaluvun työlleni. Langankulutus oli vain 350 gr.

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Taas sulla valmista! Tuo pusero on kivan värinen ja malliltaankin kiva. Mutta aah,tuo virkattu ruusuliina on upea! Kuten huomaat,olen karannut koneelle ja kinkkurullat on uunissa ja tytteli lupas vielä illalla tuoda kasan hameita korjattavaksi! Kuule sun täytyy nyt heti ottaa se kaunis pitsiliina pois pöydästä,ei sun vieraat ainakaan sen päällä uskalla juoda kahvia:) Niillä täytyy olla joku muovialusta....Kahden me nyt aluksi reissuun lähdetään,nuoripari tulevat myöhemmin.T:Intsu

TeSa kirjoitti...

Hus takaisin muihin töihin!
Liina on käyttöä varten, eikä kahvia saa läträtä liinalle =)

villanne kirjoitti...

Kauniita liinoja!
Kaunis on tuo puserokin. Pitänee selata tuo Moda uudestaan.

möhönasu kirjoitti...

Todella kaunis liina :)...ja ihana tulppaanikimppu. Kummasti se kukkakimppu piristää päivää :)

Talutin kirjoitti...

Toi ruusuliina on vaan niin ihana, tykkään kovasti. Minä pohdin vielä mitä sieltä tallinnasta tahdon, mutta jotain kevyttä vain, ettei tarvitse niska limassa kanniskella :)

TeSa kirjoitti...

Pitsiliinoissa on herkkyyttä ja sopii niin minun sisustukseen.
Tallinnassa ryytyy vaikkei mitään ostaisikaan. Niin paljon katseltavaa ja ajatuksia näkemästään. Siihen ei muutama lanka ja kirja paljon painoa tee.