tiistai 11. marraskuuta 2008

Ohi venähtänyt

Laitan tänään näkösälle tämän vuosia sitten tekemäni neulepaidan. Halusin tehdä vanhemman pojan ensimmäistä kerhokuvausta varten jonkin kivan paidan, että näkyisi vähän äidinkin kädenjälki kuvassa. Piankos minä silloin aamulypsyn jälkeen koneella neuloin paidan kappaleet, mutta tuossa kuvan silmukoinnissa menikin sitten muutama päivä. Paita on kestänyt useamman pojan käytössä, tämä on ollut lainassakin toisen talon farmaripojallakin aikanaan.
Niin ne vuodet vierii, poika viettää tänään 20 -vuotispäiviään Parolannummella. Ja ihan tämän päivityksen kanssa samaan aikaan tulee tunnitkin täyteen.
Viikonloppuna lahjottiin miestä pienellä kaverilla, Myyrällä. Näitä hahmoja alkaa olemaan hyvä kokoelma. Myyjä oli hiukan ihmeissään, kun kysyin, sopiiko tämä 20 -v lahjaksi pojalle.
No miksei sopisi, jos hahmoja kerätään. Tuota piirrossarjaa ja kirjoja meillä aikanaan seurattiin ja luettiin ahkerasti.

Mukana oli pikkasen suklaatakin, ne taisi loppua jo ennen lomien loppumista.
Monta leipää ja paljon pernaa on poikaa uponnut, siksiköhän se on niin pitkäksi venähtänyt?
Tältä hän näyttää vapaa -aikana =)
Onnea sinulle!
-äire

9 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Onnea pojalle täältäkin! Niin ja äirelle myös potran pojan kasvattamisesta! On muuten hieno pusero edelleenkin ja kiva kun on tallessakin vielä.

Eila kirjoitti...

Hienon puseron olet aikoinasi pojalle neulonut! Meidän toiseksi vanhin poika täyttää myös tänään vuosia, mittariin tulee 21!

TeSa kirjoitti...

Kiitos, välitän onnittelut.
Tuo paita on niitä harvoja neuleita, joista en meinaa luopua. Paidassa on paljon tunnearvoa.

Eila kirjoitti...

Minä täällä vielä... unohtui Onnentoivotukset sinun päivänsankarille! Hauskan lahjan on saanut. Meidän sankari oli myös viikonloppuna käymässä ja lahjottiin häntä farkkurahalla, köyhällä opiskelijalla vetelee farkut viimeisiään.

Rasa kirjoitti...

Mahottoman hieno traktori! Säilyy varmaan isältä pojalle ja pojanpojalle!

eija kirjoitti...

Hieno villapaita, kyllä tuolla moni traktorimies ajalisi ylpeänä. Onnea vaan pojalle,silloin vuonna -88 syntyi meidänkin toiseksi vanhin tyttö.

TeSa kirjoitti...

Kaikki onnittelut välittyy eteenpäin.

Pitää tuosta paidasta sekin vielä mainita, että olen äitiysneuvolan odotushuoneessa odottaessani tytärtämme v. -90 ta1 -91 raastanut tuon paidan ohjeen ihan hiljaa- kukaan ei varmaan kuule lehdensivun revintää- kun ihastuin niin paidan kuvaan.
Ei sitä lehteä kukaan varmaan enään tarvinnut....

Rattu kirjoitti...

Kylläpä oli komia traktoripaita, eihän mun traktoripaita oo enää tuon rinnalla yhtää mitää.... mutta en oo kateellinen, tiedänhän minä, jotta teillä osataan.

TeSa kirjoitti...

Rattu ,älähän itseäsi vähättele, komia on sinunkin tekemäsi paita.