lauantai 8. marraskuuta 2008

Omituinen ? Kyllä vaan.


Olen saanut kahtaalta tehtävän kertoa itsestäni viisi omituisuutta itsestäni. Laitan ne nyt molemmat samaan postaukseen, en halua olla 10 omituisuuden omistaja. Ihan piti paperille ensin hahmotella ne itseäkin ihmetyttävät asiat, joista tein ensin listan.

Tehtävänanto: "Paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä , jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

1. Autoilu. Pakollista, kun asuu sivummalla. Ilman omaa autoa on mahdotonta suoriutua päivittäisistä tarpeistaan. Ajan kyllä kaikki pakolliset ajoni, mutta kaupungin keskustoihin en omalla autolla mene. Jollen saa kyytiä mieheltäni tai joku pyydä mukaansa, menen linja -autolla loppumatkan.

2. Lukeminen. Niin paljon kun pidän kirjoista ja erilaisista sisutus - ja käsityölehdistä, en malta lukea niitä kotona. Selailen ja luen satunnaisia juttuja, mutta nyt työssä tauoilla luen vanhojakin lehtiä ihan ahmimalla.

3. Pidot. En tykkää laittaa ruokaa, enkä leipoa, mutta kumpaakin teen ja jupisen. Olen tehnyt onnistuneesti jopa 50 henk. juhliin tarjottavat.

4. Elokuvat. Olen tv:n suurkuluttaja. Katselen mielelläni elokuvia, uusia ja vanhoja. Kun kasailen neuleitani, katselen parit vanhat kotimaiset ellut siinä sivussa.


5. Hiljaisuus. Ah, nautin siitä, kun väkeni lähtee kaikki pois kotoa ja saan olla ihan rauhassa yksin. Aina en vastaa puhelimeenikaan. Autoillessa laitan välillä radionkin kiinni ja kotona avaan sitä hyvin harvoin.

Tämän tehtävänannon sain Letulta Lankaa ja lapasia blogista, sekä Matleenalta Lankapirtistä.
Nyt en haasta muita mukaan. Ota mukaasi, jos haluat tehdä oman omituisen listasi.

Ylimmäisestä kuvasta näkee, että pakkanen on jäädyttänyt vesiastiat, vaikkakin sataa.
Villasukkia tikuttelin lämmittämään tällä kertaa omia jalkojani. Otin sukkaneuleen mukaani Helsingin matkalle. Ihastuin tähän Novitan punasävyiseen Nalle -talvilankaa ja päätin jo langan ostaessani tekeväni itselleni perussukat. Koko 37 -
38, puikoilla 3 mm.
Minulta kysyttiin tänään paikallisessa sisutuskaupassa, että neulonko sukkia. Kyllä vaan, Virpi, huomaat, että neulon.
Virpi pitää uudehkoa sisutuskauppaa kirkolla. Ihastuttava paikka. Alkaa tulla paikka tutuksi, kun niin monesti ovenkahvaa tapailen.

4 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Ihan säädyllisiä omituisuuksia sinulta tuntuu löytyvän!

Kauniit sukat sinulla tuli tuosta langasta, raudoittui nätisti!

Pami kirjoitti...

Todellakin ihan hyväksyttävia omituisuuksia... :-)

Tuo tv:n suurkuluttaja sattuu myös minuun ja hiljaisuuskin perheen osalta. Minulla vaan pitää olla taustamusiikki, kun olen yksin. Joskus olis vaan kiva olla yksin!! :-)

Minä tykkään laittaa ruokaa, mutten leipoa. Enkä osaa laittaa kuin ns. tavallista ruokaa. Pidot jää minulta laittamatta...

Virpi kirjoitti...

Hei Terhi, aivan mielettömiä olet luonut!! Olen todella yllättynyt!!!
Aiva ihana blogi. Ei mitenkään erityisen omitisia tapoja sinulle ole...tosin vanhojen huonokuntoisten luikkareiden etsintä uupui :)

Kiva kun olet poikkeillut putiikilla ja tulethan taas, nyt riittää glögiä loppuvuodeksi;)
ystävällisesti, Virpi

TeSa kirjoitti...

Ihan säädyllisen omituinen, kyllä vaan.

Toisetkin luistimet on löytynyt, äitini varastosta. Odottavat uutta ideaani.