perjantai 12. joulukuuta 2008

Ähvä

Kyllä nämä suuret kirkolliset juhlapyhät saavat sormeni vikkeliksi ja näpräämään kaikenlaista. Ainakin yrittämään.
Piti saada vielä yksi sydänaihio lisää, jotta sain loput valmiiksi pujotetuista helmistäni käytettyä. Tähän sitten kieputin tuon helminauhan, ei olisi piisannut virkattavaksi tuo määrä helmiä.
Ja jonnekkinhan minun oli nuo kirjaimetkin saatava laitettua, kun oli ne ostanut.
Sinooperissa oli 10 senttiä kpl tuollaiset pienet puiset kirjamet. Yritin etsiä kirjaimia, jos jonkin sanan olisin saanut tehtyä.
F, eli ähvä, kääntyi L, siitä vain miähen piti puukolla vääntää yksi sakara pois. Pikkasen maalia pintaan ja pienet reiät kirjainten yläosaan. Nypin helmiä Jul -nauhaan, kimalletta pitää olla.
Minulla oli eilen illalla hyvä aikomus, en ottanut neuletta käsiini ennenkuin iltamyöhäsellä. Ompelukoneen kanssa työskentelyyn pitää ottaa aina jonkinlainen reipas ote, muutoin sitä vai tyytyy pyyhkimään pölyjä koneen pinnasta.
Sain minä jotain pientä aikaiseksi. Tilda -enkelin siivet. Näistä tuli ihan äklöt, laitoin ne tyttären tuolin selkämykseen kiinni. Kangas on ok. Tikinpituus liian pitkä. Mutkissa ajoa pitää hidastaa, niinkuin maantielläkin. Ja kaavaa pitää heti suurentaa. Ja ei ku hommiin. Uudet siivet pitää saada valmiiksi vielä tänä iltana!
Mukavaa viikonloppua sinulle.

5 kommenttia:

eila kirjoitti...

Voi kun sinä olet viimepäivinä näperellyt vaikka mitä kivaa ja kaunista!
Mukavaa viikonloppua sinullekin!

Nna kirjoitti...

Jäin miettimään tuota kohtaa, tikinpituus liian pitkä. Minua usein miten ahdistaa se, kun ihmiset ompelevat tooosi lyhyellä tikillä. :D nimimerkillä äidin kanssa tästä muutaman kerran keskustellut. Ja vielä kommentoidakseni käsitöitä, nuo sydänkehikot on vallan ihania.

TeSa kirjoitti...

Näihin melko valmiisiin kehikoin ei tarvi paljon mitään lisäillä. Vosihan ne ihan tyhjäksikin jättää. Mutta en malttanut.
Säädän yleensä koneen tikille 2,5. Se on hyvä harvallekkin kankaalle.
Neulan ja kaikki muutkin säädöt kannattisi välillä tehdä. Ja putsaus säännöllisesti.
Kiitos teille.

KristiinaS kirjoitti...

Hih, sorry mutta tuo näyttää enemmänkin Tildan takamuksesta ja ruipelojaloilta;)

TeSa kirjoitti...

=)
Niin näyttääkin! Sitä sanoin jo kuvaa ladatessani,että nämä siivet on kuin iso peppu ängettynä pieniin housseleihin.