maanantai 23. helmikuuta 2009

Ruskeaa

Tullessani töistä kotiin tahdoin päivän auringonpaisteeseen. Saadaan hyvä valo uudelle baskerilleni. Tumma ruskea Kitten Mohair (2982) on ulkoillessaan parhaimmillaan.
Tässä mallissa oli jotain joka vastusti minua kaiken aikaa. Tai sitten en keskittynyt tekemiseeni laisinkaan. Otin työn vain nopsasti tehtäväkseni, olisi jokin kässy matkassa mukanani pojan pelireissulla. En olisi mitään kiirettä koko työn kanssa pitänytkään, mutta minulla ei ollut mitään muuta selkeää kerrosmerkkiä laittaa työhöni kuin pikkurillin sormus. Halusin sen takaisin. Ja baskerikin valmistui samalla.
Malli on talven /08 Novitasta, 69.
Olen tykästynyt tummaan ruskeaan, ja nyt sain aiemmin tehdyille lapasilleni settiin täydennystä, kun on vielä ruskean sävyinen pitkä kaulahuivikin valmiina. Huiviin olen ostanut langan syksyiseltä messumatkalta Seinäjoelta. Dedifran Filorosa -lanka ei olisi piisannut pelkästään, joten joka toinen kerros on neulottu jollain nimettömällä langalla aina oikeaa neuletta.
Täytyy ihan tunnustaa, että viikonloppu meni ihan kokonaan neuloessa, en tehnyt muuta kuin laskiaispullia ja neuloin. Nautin neulomisesta, mitä en olekkaan pitkään aikaan ehtinyt tekemään. Oli mukava aloittaa uusi viikko, kun on saanut pistää silmukkaa silmukan perään.


4 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Kiva setti! Neuloessa meni täälläkin viikonloppu, no, hiihtämässä kävin kyllä aina välillä.

Nna kirjoitti...

Baskeri on kaunis. Tykkään tuosta pinnasta.

Kati kirjoitti...

Nätti tuli baskerista ja väri on hyvä! Tuon mallin tein minäkin ohuella kitten mohairilla ja siitä tuli pieni. Malli tökki jostain syystä minullakin. Pitäisi melkein tehdä toinen samanmoinen vahvemmalla langalla ja testata oliko tökkiminen vain keskittymisen puutetta. Kiva että sait neulottua!

TeSa kirjoitti...

Joskus vain tökkiin, mutta tökkii sen valmiiksi nopeasti, kun alkuun pääsee.
Tykkään väristä. Kiitos kehuista.