keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ugh!

 Ei niin kivaa, että aina jotain ikävääkin. Otin kommenttien valvonnan käyttöön ihan vain suodattaakseni anonyymin osuuden verran tekstiä.
Jos sinulla on jotain henkilökohtaista sanottavaa, löydät sähköpostiosoitteeni blogini sivupalkista.
 Hyväksyn jätetyt viestit luettuani ne ensin.
 Valvotaan!
Kaikkea,

7 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Ai hurja jos sull on ollu ongelmia. Mä oon onneks säästynyt, pariin postaukseen tulee ulkolaista roskaa silloin tällöin. Ajattelin, ett pitäis varmaan jotenkin päivittää ne kirjoitukset silleen, että niiden täsmäosoite vaihtuis, ei sitt ehkä pääsis roskat perille.
On se kurjaa ku blogeihin kirjotetaan rumasti.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Minunkin oli pakko laittaa se inhotava sananvahvistus, koska anonyymit hyökkäsivät.

Upeita ovat kevätkukkasi.

Sari kirjoitti...

Minun blogini on kumma kyllä säästynyt melko hyvin roskapostilta ja ilkeiltä kirjoituksilta. Taidan olla liian tylsää luettavaa. Mutta onneksi on valvontakeinoja.

TeSa kirjoitti...

Katsellaan hetki, josko tilanne tasaantuisi jälleen.

Sari, minä se vasta tylsä olenkin. Siksi ihmettelenkin tätä tilannetta.

Äipän touhut kirjoitti...

Huh, huh, sinäkin olet sitten joutunut ilkeän kirjoittelun kohteeksi. Siitä tulee tosiaan huono olo kun joutuu sen kohteeksi ja pahoittaa myös mielensä.Joitain vuosia sitten minunkin blogiini tuli muutama sellainen ja silloin laitoin sen valvonta jutun . Onneksi on sellaisia Aurinkoista sunnuntai päivää sinulle . Aurinko paistaa täällä lakeuksilla.

TeSa kirjoitti...

Aina löytyy joku, jolla on ihan liian paljon vapaa-aikaa.

Hepsi kirjoitti...

No voihan kenkku, kuinka keljua tuollainen. Roskapostia on kylla alkanut tulla viime aikoina, mutta ne onneksi menevät automaattisesti sinne roskiin, mutta tulevathan ne aina tuonne sähköpostiinkin.