keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Liputetaan

 
 
Tänään Minna Canthin päivänä olisi voinut vetää lipun salkoon. Myönnetään, että meillä harvemmin lippu nousee talviaikaan salkoon. Siis ei tänäänkään. Samaisena päivänä vietetään tasa-arvon päivää, joka minusta on ihan itsestäänselvyys, mutta ei se tasa-arvo taida olla ihan kaikille tasa-arvoista.

 Minnasta innostuneena päätin kantaa oman korteni kekoon nimellisesti tämän Kaari Utrion kautta saadun huiviohjeen myötä.
Koko blogihistoriani aikana on tämä Minna Canth - huivini ollut tilastossani katselluimpien TOP 10.
Tällä hetkellä juurikin päivitykseni on sijalla 10. Huivi on yksinkertaisuudessaan kaunis ja helppo toteuttaa. 
Kuvissa oleva huivini on päätynyt kiakkohallihuivikseni ihan siitä syystä, että se on suurin huivini ja lämmin. Lankavalintani ei ollut mitenkään suunnitelmallista aikoinaan huiviani neuloessani, keräsin vain langanjämät yhteen työhön ja neuloin.
 Uusia jämiä olisi taas kertynyt suuri kasa vuosien varrelta ja mielessä monta kertaa ollut tehdä uusi huivi. Suuri huivihan on ihana heittää pelin alussa polviensa päälle, vielä hiukan kääntää pitkiä liepeitä kankkujensa alle ja nauttia pelistä. Melkein kolme erää pystyy peliä katselemaan ilman vilunväreitä, jos peli kulkee ilman suurempia vihellyksiä.
Kuvissa esiintyvät nyssäkät eivät mitenkään liity mahdolliseen seuraavaan huiviini. Tämän talven kiakkokaukaloissa pelataan vielä loppuotteluita, joihin emme katsojina osallistu, joten uudelle huiville ei ole akuuttia tarvetta.
Onnea mitalipelipaikkansa saaneille joukkueille.

3 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Kiva kun laitoit huivin Minnan päivän kunniaksi esille. Vähän näitä on näkynyt vaikka silloin kun ohje rupes esiintymään niin yks ja toinen tämän oli tekevinään mutta missä ne kaikki on, tais jäädä tekemättä.
Toinen muotijuttu melkein niiltä ajoilta on QvidiMiina, ei niitäkään montaa ole vastaan tullut. Sehän onkin vaikea ja haastava tehtävä.

TeSa kirjoitti...

Tässä huivissahan on parasta tuo huivin oman koon säätäminen ja jämälankojen käyttö. Hyötyhuivi.
Qvidi on jäänyt minultakin kokeilematta, tosin en siitä kovin innostunutkaan.

Eija kirjoitti...

Kiva huivi saa jämälangat hyvin hyötykäyttöön.
Kotoisia ja tunnelmallisia nuo edellisen kirjoituksen kuvat.