sunnuntai 25. syyskuuta 2016

Pipat serkkutytöille

 Kun kaupunki vasta heräilee uuteen päivään, etsin pimeässä huoneistossa valokatkaisijaa terassin pöydän päälle. Pakko saada neuloa hetken aikaa.
 Viereisestä aamiaistarjoilupaikasta kuuluu astioiden pauke, kun tarjolle tuodaan ensimmäisiä ruokia.
 Nautin illalla ostamani nektrariinin, joka on niin mehukas ja maukas, että käyn pesemässä käteni kyynärvartta myöden.
Kuuntelen meren kohinaa ja neulon.
 Sain puolivalmiiksi Miljan kaksi pipaa ja kolmannen aloitin kotona Venlalle.
 Ihan ei yhdellä istumalla valmistunut, mutta ei paljon jäänyt tehtäväksi toiseen kertaan.
 Ohjeet kaikkiin löytyy Klompelompe-kirjasta.
 Miljalle tein kaksi pipaa, kun se viestikin niin oli muotoiltu.
 Malliohjeen napit olivat puiset, mutta itse suosin pesunkestäviä muovinappeja.
 Lankana näissä kaikissa on Hrjete Garn Extrafine merino120,100 % Wool superwash.

3 kommenttia:

Irma kirjoitti...

Kaikki pipot ovat tosi kivoja mutta kyllä ovat mallitkin:) Varsinkin alimmaisissa kuvissa oleva neiti on niin hellyyttävä ja soma:)

intsu kirjoitti...

Aiva ihanat pipot pienille! Olen matkannut kanssasi Madeiralla,niin monia tuttuja paikkoja kuin olisimme mekin olleet siellä taas. Paljon katseltavaa,niinkuin tietysti joka maassa missä ollaan käyty. Ajatukset jää kauaksi aikaa vaeltamaan sinne joonekin. Hyvä nähdä ja kokeaa,että on muitakin tapoja elää kuin tää meidän. Maanviljelykin pikkuisen erilaista,kun on pienikin tasanne vuoren rinteessäkin,niin sekin on käytetty hyödyksi. Mua hymyilytti,kun miäs on lentopelkoinen,niin eka kohde Madeira! Ajattelin vaan sitä Madeiran kenttää,kun se on niin lyhyt ja jouduttu tekemään mereen,kun ei tasaista paikkaa ole. Laskeutuessa,jos katsoo ikkunasta,niin näyttää että mereen nyt pudotaan ja nousukin tapahtuu niin nopeesti. Näitkö sitä lankakauppaa Funchallin keskustassa. On vain se yksi pieni,mutta käsitöitä ne tekevät ja taitavia ovat.Niin vuoristoinen ja yllättävän hyvät tiet ja tosiaan tunneleita on paljon. Ovat hyödyntäneet Eu rahat niihin. Kukkia paljon ja puutarhoja. Yksi suuri haitta on,Madeiralla on aika kallista verrattuna moniin muihin maihin.

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille.

Joskus on vain uskallettava lähteä.