tiistai 5. elokuuta 2008

Opinto - opas

Jokaisen kesän loppuun odotan innolla uuden kansalaisopiston opinto -oppaan ilmestymistä.
Tällä viikollahan se saapui ja tarjolla on taas paljon kivoja kursseja.
Uutena mielenkiintoisena kurssina on nukkekotikurssi, mutta taidan jättää sen väliin. Oma nukkekotini on ihan valmis ja täynnä tavaraa ja uutta en vielä innostu aloittamaan. Sille kurssille on varmasti paljon halukkaita menijöitä.
Joinakin vuosina olen ollut 4-5 kurssilla, mutta jos saisin paikan keramiikkaryhmään, niin riittäköön se tälle kaudelle.
Kuvassa viime kaudella valmistunut keramiikkaruukku, johonka istutin kesäksi mehikasveja. Tyhjennän ruukun myöhemmin toisten mehikasvien joukkoon talvehtimaan.

3 kommenttia:

eija kirjoitti...

Nätti ruukku, meillähän on sitten samat suunnitelmat. Minäkin ilmoittauduin savitöihin syksyksi... täytyy tehdä lukujärjrstys että ehtii harrastamaan ;)

Hanza kirjoitti...

Tuota opusta minäkin odottelen täällä, että pääsisi ilmoittautumaan kursseille - keramiikka tietenkin. Sitä kun ei voi tehdä kotona. Tai vois, mutta ne poltot.
Ihastuin myös puutyöluokkaan viime talven nukkiskurssilla. Taidan ilmoittautua myös puutöihin.
Ihania kuvia sulla taas blogissa. Käyn lukemassa usein, mutta kotoa en jostain syystä pääse kommentoimaan, kun tuo sanavahvistus ei näy. En tiedä, missä kohtaa rasti on väärässä paikassa.

TeSa kirjoitti...

Saven seasta löytyy aina jotain kivaa.
Hanza, en osaa neuvoa miten pitäisi kikkailla, mutta kiva kun poikkeat lukemassa.