perjantai 13. maaliskuuta 2020

Eteinen

Lisääntynyt auringonvalo tuo mukavasti virtaa kodin pintojen uudelleen järjestelyyn. Pitkittynyt marraskuu on loppumassa.
Ninnimoin juliste löytyi talvilomalta ja paikankin määrittelin jo kaupassa. Taulupohjana on liitutaulutarra, mutta en ole suunnitelmistani huolimatta koskaan siihen mitään piirtänyt, taikka kirjoittanut. Taulupohjaa voi näin ollen käyttää julistepohjana.
Eteiseen jäi myös nettikirpulta pongaamani vanhempaa tuotantoa oleva PartyLiten kynttilälyhty. Samaa sarjaa oleva matala  samanlainen lasinen kynttilälautanen vaeltaa huoneesta toiseen, sekin kirppulöytö. Nämä ehkä kohtaavat joskus jossain.
Oikeastaan syy postaukseen on tuo klaffin päälle ostamani lokerikko, joka sekin on nettikirpulta pongaamani. Myyntitekstissä oli maininta 1800-luvulta. Se on himpan leveämpi kuin kaffipiironki, mutta eihän se ole haitta. Tämä käytiin noutamassa samalla ajolla, kun tulimme myöhään lomalta kotiin. 
Koska arki, en ole vieläkään miettinyt laitanko vaxtuukit, lisäänkö, vai poistanko jotain. Kunhan aikanani kerään taas tavaroitani tälle pinnalle, heilahtaa pölyhuiska ja siivoaa kaiken pois. 
Sitä odotellessa.

4 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Yläosa on siis irtonainen?
Sopii kuitenkin hyvin alaosaan ja tuo koko komeudelle jonkinlaista uutta rajausta.

TeSa kirjoitti...

On irtonainen. Mutuna varasin, ei mtn muistikuvaa lipaston leveydestä. Hyvä sattuma!

tellupa kirjoitti...

Kaunis yläosa ja sopii tuohon. Voisiko myös sopia muualle Sinun kotiin siitä ehkä kiva kun voi ajatella muuallekin. Siis ihana :) Koristeet on myös hienoja. Viikonloppuja sinne

TeSa kirjoitti...

Tämä oli ollut edellisellä omistajalla seinälokerikkona. Siitä kiva, että on helppo sovitella ja siirrellä
Samoin sinulle, hyvää viikonloppua.