sunnuntai 22. maaliskuuta 2020

Matot rullalla

 Siitä se sitten lähti! Kun ei päästä pääsiäisenä reissuun, tehdään pääsiäinen kotiin. Yksi pyörähdys ja tsadaa. Kalusteet on paikoillaan ja nyt voi tuulettaa. Pieni nukkiskaappi sai alkunsa nettilöydöstä, joka tuunattiin pienille esineille.

Kuvia selaamalla, no niitä on nyt paljon, näkee miten kivoja pikkuruisia esineitä olen vuosien keräilyn ja messuhankintojen myötä onnistunut ostamaan. Eniten tässä kevään peruutuksissa ei matkan peruuntuminen ota päähän, vaan messut ja tapahtumat. Yritän malttaa mieleni ja käyttää olemassa olevaa materiaalia luodakseni uusia mielenkiintoisia sisustuksellisia kohtia kotiimme. 

Pienessä talossa odotetaan jo kevään suurta juhlaa, pääsiäistä. Pajunkissat, pääsiäismunat, herkut ja astiat ovat taitavien tekijöiden luomuksia. Omaa kädenjälkeäni ovat valmiiksi saamani virkatut matot, jotka tuovat kodikkuutta. Ne sijoittuivat kuvasarjan loppuun.

Viikon aikana olen kiinnittänyt seinille nostetut asiat useampaan kertaan takaisin. Olen ottanut järeät liimat käyttööni, kun kaksinaamateippi, ei edes järein versio pystynyt tehtäväänsä! Heräsin yhtenä yönä puoli kahden aikaan kuuntelemaan, taas siellä kolisee. Pakkohan se oli lähteä pelastamaan donitseja ja lasista joutsenta. Harrastaminen käy välillä uniin.

Kun kuljen eteisessä, katse harhailee aina kaapin sisältöön. Nyt luotan siihen, että esineet pysyvät paikoillaan. Vuodenkierron mukaan tulen vaihtelemaan sisältöä, kuten 1:1 kodissakin. Kurkkaa sinäkin mitä kaikkea keräsin tähän pieneen taloon. 

















































16 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Ouh,ouh,miksi mun naama vihertää. Näin tässä postauksessa jotakin niin uskomattoman kaunista,ihana ja hurmaavaa!

satunNainen Paula kirjoitti...

Vanhempien olohuoneen seinällä on täsmälleen samanlainen seinäkello, häälahjaksi saatu.
Miehen isosetävainaan seinäkello olisi oivallinen aihio pienelle kotileikille, Mies ei vaan vielä ole antanut lupaa koneiston poistoon!? Jos tai pitäisi aloittaa, ja se olisi hallittavissa olevan kokoinen pieni kaksio...
Sinun nukketalosi on ihana, molemmat!

TeSa kirjoitti...

Nämä pikkuruiset esineet on kyllä ihastuttavia, pinseteillä asteteltavia.

Paula, katso netistä jokin seinäkello josta voi huoletta tehdä miniatyyrimaailman. Minulla on sellainenkin jo odottelemassa.

Kati kirjoitti...

Kerrassaan suloinen pikku koti! Upeita juttuja olet kerännyt!

KristiinaS kirjoitti...

Ihania esineitä! Kaappi kokitodellisen muodonmuutoksen sekä ulkoisesti että sisäisesti kun sain näin kauniita tavaroita haltuunsa.

TeSa kirjoitti...

Kiitos. Pienesti on kiva sisustaa.

tellupa kirjoitti...

Ihana tuli tuosta kaapista tuunaamalla ja ihania tavaroita on löytynyt siihen. On kivaa aina katsoa näitä kauniita kuvia kodistasi ja näistä tekemisistäsi. Varsinkin nyt kun maailman tilanne on mikä on :(
Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle

Sartsa kirjoitti...

Ihastuttava on ja olet löytäny ja asetellu jos jonkinlaista pikkuasiaa sisustuksellisesti oikeisiin paikkoihin. Mutta onko kakku lattialla..?

TeSa kirjoitti...

Kiitos Sartsa! Vaaleanpunainen tötterö? Hatturasiat.

TeSa kirjoitti...

Kiitos kauniista sanoista ❤

Nila kirjoitti...

Voi tällaista ei joka kodin seinällä näekkään. Nuo opetustaulut kyllä ihmetyttää ja miten nämä kaikki yleensäkin on saatu tehtyä. Kerrassaan ihania ei niitä kerralla sisäistä pitää katsoa useampaan kertaan.

TeSa kirjoitti...

Esineet on taiten tehty ja näitä on ilo sommitella ja katsella.

*VEKKI* kirjoitti...

Miten hieno! Tosi upeita kalusteita ja kaikkea kivaa.

TeSa kirjoitti...

Kiitos Vekki. Pidän myös itse tästä.

Saija kirjoitti...

Miten ihmeessä kaikkea voi löytyä mini koossa!! Hurmaava!!

TeSa kirjoitti...

Kiitos Saija. Minimaailmat lumoaa taidokkailla yksityiskohdilla.