tiistai 31. maaliskuuta 2020

Sukkapuikoista kunnon ote

 Vein neulelankani viime syksynä pirtiltä työhuoneelle niin, että olen aika hyvin malttanut mieleni, enkä ole kantanut niitä kerä kerrallaan takaisin pirtille. Toin vain kaksi laatikkoa. Hohhoijaa! Laatikot ei sovi yhtään sisustukseen, mutta voi miten niistä on helppo ottaa seuraavat kerät ja taas jatkaa. Niin kauan kuin intoa riittää perussukan neulomiseen ja raitalankojen penkomiseen, neulon. Hiukan on kyllä houkutellut pari huivia, pusero, neulejakku....mutta en ole antanut ajatuksen vielä harhailla tämän enempää.
 Neuloin kaksi paria, naisten kokoa, pysty- ja vaakaraitaa. Sinisessä parissa on Novitan jouluaatto, jolla sain tuon vaakaraidan. Farkunsininen on marinoituneempaa Novitaa. Punaiset kippurakärjet ihan vain ilahduttaakseni sukkien saajaa.
 Vaaleampi pastellinen pari on myös Novitan raitaa. Näistä tulikin kivat sukat pääsiäisen kotikaranteeniin. Sukan varressa raidoitus onnistui valkoisten tiplojen osalta ihan mallikkaasti, mutta jossain kohdin tiplat eivät enään kohdanneet raitojen keskellä, vaan reunoilla. Sekin kuvioi kivasti perusraitaa. Seuraavat lankakerät on jo valittu ja silmukat luotu.

6 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Onhan laatikot kuitenkin siistimmät, kuin irtokerät ;)
Kauniita sukkia molemmat, sinisistä tykkään erityisesti.

Intsu kirjoitti...

Molemmat sukat ovat niin kivan näköiset. Jos tekee perussukkaa,niin raidoituksilla niihin saa jonkun jujun,että ei ole niin tylsää tehdä.

Irma kirjoitti...

Aika vauhdilla siellä näyttää sukkia syntyvän:) Tykkään kovasti tuosta pystyraidoituksesta!

TeSa kirjoitti...

Perussukkia valmistuu telkkutyönä ja repsikkana.

Hepsi kirjoitti...

Taas niin kivat sukkaparit, nopeasti ne sinulta valmistuu!

TeSa kirjoitti...

Perussukkaa on kiva neuloa.