lauantai 21. syyskuuta 2019

Kauneimmat neuleet

Näyttävien sukkamallien tekijä, Merja Ojanperä, on tehnyt uuden Kauneimmat neuleet-kirjan, jossa erilaiset neuleet on kuvioitu kauniilla pitsillä ja palmikoilla. Ojanperän tyylissä toisiinsa sointuvat neuleet ja yksityiskohdat on aiempien kirjojen suosikkimallien sovelluksia ja aivan uusia malleja.
Pitsiä ja palmikoita, palmikoita ja tiukkoja kierteitä. Keskittymistä vaativat sukat ovat juhlavia. Ojanperä on tyylilleen uskollinen. Omasta tyylistään hänen mallinsa tunnetaan. Selaan tätä kirjaa mielelläni. Löydän paljon mielenkiintoisia ohjeita, jotka syyhyttävät sormiani niin, ettei syksyinen kylmä kangistus ole haitta eikä mikään, jos vain ennättäisin etsimään langan ja puikot, olisi silmukat jo luotu!
Nopeati viilentyneiden ilmojen myötä kroppa kaipaa lämpimiä neuleita, joita pukemalla kerroksittain saisi viiman pysymään loitolla. 
Pitsiset Sykäyksiä-sukat saa suuren syrämmen, ihastuksen huokauksen. Simppelin näköistä ja selkeää pintaa.
Kirjan 21 uutta neulemallia on rytmkästä kirjoneuletta, selkeää pintaa ja taidokasta kuviointia. Puseroissa, takissa ja asusteissa on ajatonta kauneutta mitkä ei ole aikaan sidottu, vaan neuleet kestää katseen vielä seuraavallakin sesongilla.
Kaunis keltainen neulesetti on herkkää pitsiä, malli Illusia.


3 kommenttia:

Ulla kirjoitti...

Villasukissa tiälläkin on tupsuteltu oikiistaan koko kesä. Ihania neuleita ois, kun vuan tuo neulomakärpänen kunnolla purasis!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Oi oi mikä herkkukirja

TeSa kirjoitti...

Pelkästään näiden kirjojen selailu, uutuuksien nuuhkaisu ja ideointi voimiinnuttaa.