tiistai 17. syyskuuta 2019

Talvilapset

 Näistä kirjoista voi jo puhua sarjana, sillä laskujeni mukaan tämä on jo 4.kirja, joka on tehty samalla nimellä, KlompeLOMPE. Kirjoissa on minun mielestäni yhteinen nimittäjä harmoonisuus, suloisuus ja käytännöllisyys. 
Kuvausjärjestelyt ja vetoavat katseet kiinnittävät huomion ensinnä kuvattavaan malliin ja siitä itse neuleeseen, joista lasten neuleet ovat tämän kirjan pääosassa. Kirjasta löytyy neulemalleja myös naisille.
Tämän kirjan neuleet ovat talvilapsille, ei talvilapaset, ettei nyt mene kirjaimet itseltänikin ihan sekaisin.
 Kirjan johdantosivulla kerrotaan saaariston asukkaiden kylmistä oloshteista, jotka pakottavat pukeutumaan lämpimästi. Lämmöntarve on saaneet suunnittelijat luomaan lapsille mitä ihastuttavampia neuleita niin ulko- kuin sisävaatteeksikin. Kerrospukeutuminen bodysta haalariin on huomioitu kokotaulukossa, josta löytyy monta ikäluokkaa.
 Kirjoneuleita kirjasta löytyy useampi, joista dinot ja kaurispaidat ovat neulottu pipoihin paitoihin ja haalareihin. 
Pintaneuleet ja yksiväriset neuleet on yhdistetty sopimaan kauniisti yhteen. Värimaailma on hyvin seesteinen.
 Kuvaukselliset lapsukaiset, niin ja mikä oli neule? =D On ollut varmasti haastavaa, mutta antoisaa kuvata näitä malleja. 
Osaa kirjoneuleita on vielä täydennetty kirjomalla, joten työssä on lisää haastetta. Vaikeustaso on ilmoitettu jokaisen työn kohdalla tasomerkinnällä.
 Kirjassa on yli 40 uutta ohjetta, ohjekoot lapset vauvasta noin kymmenvuotiaisiin.

3 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Tietenkin luin väärin jo otsikosta alkaen ;D
Toi dinobody on veikeä. Pieniä neuleita ei oo tullu tehtyä aikoihin, kun ei oo käyttäjiä. Toisaalta varastossa vois olla aina joku juttu, jos joku nyt kuitenkin sais lapsen, niin vois viedä tuliaisiksi.

Tuula - Villatuta kirjoitti...

Kirjassa näyttää olevan paljon kauniita juttuja, tykkään.

TeSa kirjoitti...

Pikkuisten neuleet ovat valloittavan suloisia.