keskiviikko 1. lokakuuta 2008

Kaikki punaiset marjat

Se vaan on niin nopea ja mukava jakku neuloa -Marjakimara.
Siirtelin tässä taannoin lankoja käyttötarkoituksen mukaan eri laatikoihin ja nostin kaikkien sukkalankojeni joukosta yhden punaisen kerän esille ja sanoin, tästä tulisi aivan ihana jakku pienelle tytölle. Silloin vielä odotimme tietoa sukuun syntyvän pienokaisen sukupuolesta. Ja tyttöhän sieltä syntyi. Komein mitoin 56 cm ja 4650 gr.
Otin 4 mm puikot ja aloitin neulomaan. Tässä punaisessa langassa onkin sitten kaikki marjasoseiden värit valmiina.
Lanka on Rellanan Flotte Socke, New York.
Langasta jäi sen verran lankaa jäljelle, että sain sukkien reuhoihin pienet rullareunukset. Muutoin sukka on neulottu Fabelista.
Tulevana viikonloppuna teemme onnittelukäynnin ja saamme paijata pientä tyttövauvaa.
Tytär on tänään piirrellyt kauniin kortin samaiseen pakettiin. Kuva löytyy täältä, tyttären blogista.

Tylsä postaukseni, yhdellä kuvalla, mutta olen kuluttanut aikaani alkuviikon autossa istuskellessa, jonkin verran neuletta tikutellessa. Olen kuskannut tytärtä lukion jaksokokeisiin, vienyt aamulla koululle ja odotellut parkkipaikalla useamman tunnin kokeiden valmistumista.
Tänään olen ollut sisareni tukena sairaalassa, jossa hän oli tutkimuksissa. Onneksi hänen sairautensa ei ole vakava, mutta pikkusiskon tuki ja läsnäolo on ollut tarpeen. Loput asiat sitten on puitu naisten iltasaunassa.

3 kommenttia:

Matleena kirjoitti...

Kivan näköinen tuo Marjakimara! Onpa siellä tuhti tyttövauva, joka saa hienon takin.

TeSa kirjoitti...

Kiitos. Tuota vauvan kokoa minäkin olen ihmetellyt.

selma kirjoitti...

Vauvat ovat aina ihania, pienet ihmistaimet. Hienoa, kun jaksat olla tukena sairaalassakin, siellä sitä ystävän tukea ja lähelläoloa tarvitseekin.