lauantai 25. lokakuuta 2008

Tänään, saunailtana

Tähän päättyy arvonta!
Kiitos kaikille osallistujille. Oli mukava lukea teidän yhteistä ajatusta piikkilaudastani, joka ei ollut mikään muu kuin samettiprässi tai samettilauta.
Tätini tuon samettiprässi -nimen on iskostanut päähäni ja se on silloin samettiprässi.
Laudan päällä silitetään samettikankaan saumat, ilman, että kankaan nukka littaantuu. Käsityökalu on vanha, mutta samettivaatteiden kulta -aikaan paljon käytetty väline ompelijalla.

Itseoikeutetusti voitto olisi mennyt Jaanalle Käsityö -kaikenlaista -blogiin, mutta hän jääväsi itsensä pois arvonnasta.
Ja seuraavaksi pienten tahtipalikoiden naputusta....
Arvontaa osallistui kaikki muut ja kolme pientä palkintoa lähtee alkuviikosta seuraaville.

Nuorimmaiseni nosti Hanzan arvontalapun, Hanzan säätöjä -blogista. Onnea sinulle. Poika kysyi ensin, mitä voittaja saa palkinnoksi. Se onkin salaisuus vielä, posti tuo, posti tuo. Poika lähti takasin omiin puuhiinsa.
Tytär odotti vuoroaan nostaa seuraavan lapun ja sen voittaja on Kati, Katin käsistä -blogista. Onnea sinullekkin.
Ja kolmannen arpalipun pääsi nostamaan miäs. Arpaonni suosi Annikaista, AnniKainen puikoissa -blogista. Onnea sinullekkin.
Palkinnot sinkoilevat länteen, itään ja pohjoiseen.
Kunhan laitatte osoitetietojanne tuohon oikealla olevaan sähköpostiosoitteeseeni, niin saan kirjoitella tietojanne ja laittaa pakettia tulemaan.

Menneellä viikolla on sitten tullut ajeltua autolla enemmän, kuin viime kesänä. Työmatkaa päivää kohden tulee 100 km ja sen lisäksi olen kuljettanut poikaa kouluun, kotiin ja harrastuksiin.
Onneksi miäs alkaa paranemaan ja pystyy kohta ajamaan edes näitä nurkka -ajoja, saan olla hetken kotona ja istahtaa omalle lempituolilleni. Ottaa sen mukavan asennon ja tehdä muutaman silmukan. Oon niin ryytynyt tuosta ajamisesta, en työstä.
Työhön opettelua on ollut paljon. Siirryin ihan toiselle osastolle ja kaikki uudet sanat ja työvälineet on pitänyt opetella. Kahdeksan vuotta olin pelkästään nostelemassa ja käsittelemässä henkilöauton valmiita renkaita siihen vaiheeseen, kun kuluttaja saa sen käyttöönsä. Nyt olen tuon valmistusprosessin alkupäässä ja se onkin ihan oma maailmansa.
Kiitos teille kaikki ihanaiset naiset kaikista kauniista sanoistanne. Hyvin lähti työkokeiluni käyntiin.

Ja joulu se lähenee, ihanaa. Iloitsen kaikesta mikä liittyy jouluun. Pienistä koristeista, joita tänään ostin Stokmannilta. Kuvissa olevat tavarat suunnittelin käyttäväni nukkekotiin, siihen mikä on vielä keräilyvaiheessa. Nuo pienet lamput ovat oivat pöytävalaisimina ja iso kristallihärpätin sopisi kattokruunuksi.
Kenkää en laita nukkekotiin, se löytää paikkansa ihan jostain muualta. Mutta kyllä on kuusenkoristeet sitten muuttuneet minun lapsuuteni.
Muistakaa siirtää kelloja talviaikaan ja äänestäkää huomenna. Tai olkaa äänestämättä, sekin on yksi ääni.

3 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Kiva kun työhommat ovat lähteneet hyvin käyntiin:)
Minustakin on joulun alusaika kivaa ja joulu tietenkin.

TeSa kirjoitti...

Kyllä kiitos, mukavasti rullaa.
Joulussa on parasta sen odottaminen ja ne kaikki pienet salaisuudet.

Kati kirjoitti...

Kiitos kaunis sinulle! Tämä oli todellinen yllätys. Laitoinkin jo postia tulemaan. Joulun odotusta sinullekin. =)