keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Helmet riviin -järjesty!

Pitkästä aikaa olen avannut helmilaatikkoni ja aloittanut nypertämään jotain pientä. Keräilin kaikki lilahtavat helmeni samaan rasiaan, sekoitin ja jaoin ne pienille helmilautasille työskentelyäni varten. Vielä jäi monta pussia avaamatta seuraavia töitäni varten.
Pari viikkoa valmiina ollut pitsihuivini on saamassa helmihapsut, joita olen nypertänyt työpäivien jälkeen aina muutaman tunnin. Pidempää aikaa ei niskani meinaa kestää, huomenna sitten lisää.
Tästä huivista on tulossa mahdollinen asuste Novitan juhlaan. Mietin vieläkin niitä vaatevalintojani ja varmaan vielä mieleni muuttuu monta kertaa.
Neulomaan en kuitenkaan ehdi mitään muuta, mutta valmiina löytyy kuitenkin toinen vaihtoehto.

Unelma -kerhon kuukauden kirja, Lämmin joulu, ilmestyi eilen. Ehdin sitä hiukan selailemaan ja ilmeisesti aivan liian hätäisesti, kun en muista nähneeni kaikkia kuvia. Kirja muistuttaa hiukan Tilda -kirjoja, mutta ei se haittaa. Uusia juttuja löytyy tästäkin. Tai onko mikään enään uutta, kirja nyt ainakin on. Ja siitä välittyy ihanan rauhallinen joulun tunnelma.
Kuvat on selkeitä ja ohjeet helppotajuisia, sopii minulle.

Työpöytäni on kokenut taas ähkytunnelman. Olen sitä yrittänyt hiukan siivoilla ja keräillä laatikoihin ja kaappeihin vähemmän tarpeellista tavaraa. Mutta hamsteri mikä hamsteri. Kaikkia tarvitsen, joskus, ja mitään ei voi laittaa ainakaan roskiin. Mutta hiukan pienempään tilaan kun saisi nuo kaikki tavaransa.
Koska pöydältä löytyi pieni tyhjä kulma, laitoin yhden kynttilän luomaan rauhallista tunnelmaa. Helmetkin kulkevat sujuvasti neulaan ja pujottautuvat huomaamatta nauhoiksi.
Mukavaa pikku lauantai - iltaa kaikille <3

10 kommenttia:

Tupuna kirjoitti...

Sullahan olisi nappeja minullekkin, kun en meinaa millään saada nappeja tuohon neuleeseeni....syitä monta...
Helmijutut ovat kivoja ketä kiinnostavat, minua eivät...ainakaan vielä, ole saaneet pauloihinsa :)
Hyvää saunailtaa ja elähän sinä puhu sellaisia...tällaista ihanaa blogia :)

Nna kirjoitti...

Tuo työpöytä-ähky on niin tuttu tunne. Minun pöydältä löytyy saumuri, ompelukone, näyttö, langaton näppis, kasa paperi ja sitten epämääräinen määrä muita asioita. Joita tarvitsee varmasti kohta, ehkä muutaman päivän päästä, eikä siksi kannata siivota esim. laatikkoon. :D

Matleena kirjoitti...

Ai helmijuttujakinko sinä harrastat! Mitäpä et, niin kai voi sanoa. Pitääkin kai joskus selata koko blogihistoriasi läpi, kun en noita vanhimpia juttujasi ole tutkaillut. Ei tiedä, mitä kaikkea siltä löytyy! :)

Muuten nöyrä kiitos tämänpäiväisestä kommentistasi blogissani, lämmitti erityisesti mieltäni!

TeSa kirjoitti...

Kyllä nappeja löytyy. Tuossa oli vain pieni osa. Yhteensä 7 ltr erilaisia ja kokoisa, värisiä ja mallisia.
Helmityöt ovat tulleet mukaan kuvioihin..no se on ihan toinen juttu. Pitänee päivittää seuraavalla kerralla.
Joskus tuntuu, että äkhypöytiä on muuallakin, kun oikein innostuu sekoittamaan kaikki tavaransa.
Matleena, siinä sinulle on urakkaa, kun ja jos kaikki jutut selaat läpi.
Ehkä näistä käsityöjutuista on kaikki lajit tullut julki, vanhempia töitään vain tulee kuvattua vähemmän.

Intsu kirjoitti...

Ai,sinäkinkö siellä helmiä näpräät. Niin,minäkin,mutta vain vähän jotain yksinkertaista! Tsemppiä sinne töissä kulkuun edelleen. Vielä pari päivää,niin pyhät tulloo :)

Krisse Mummi /Vaarala kirjoitti...

Kiva blogi. Tulen ajan kanssa uudelleen.
Terveisin Krisse Vaaralasta

Nina kirjoitti...

Ihania oikeita aarrelaatikoita helmineen ja nappeineen sinulta löytyy! :)
Jonkinlaiseksi hamsteriksi minäkin tunnustaudun, olen kyllä yrittänyt koulia tuota tapaani, kun mulla ei ole tiloja kaiken säilytykseen.

Piipa kirjoitti...

Kiitos vierailusta blogissani!
Kyllä täällä sinun ihastuttavassa blogissasi, meillä neitini kanssa sujui rattoisasti hetki jos toinenkin! Nukkekotisi on todella ihastuttava ja kaikki tarinat kuvien lisäksi todella hauskoja!

Minunkin työpöytäni on niin räjähdys herkässä tilassa, että ohi kävellessäkin täytyy pidättää hengitystä. Huolella kasaamani pisan kalteva torni, voi nimittäin sortua ja miten minä mitään sitten löydän, kun nythän ne ovat niin "huolella" valituissa kohdissa. ;D

selma kirjoitti...

minunkin kolme työpistettä räjähtää ihan kohta, mut ei auta, kun ulkona pikkupakkanen jo paukkuu. Kesällä ne työpisteet ovat ulkona ja eivät haittaa sisäliikennettä. Muta aika aikaa kutakin, kun vielä jaksaa jotenkuten ja intoa riittää niin olkoon siinä valmiina :)
Tuleepas hieno huivi kun helmistä hapsutkin. :)

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille kaikille kivoista kommenteista. Ja kiva, kun viihdytte.