perjantai 10. lokakuuta 2008

Talven Novita

Perjantaille uudet kukkaset. Pihalla ei näy kuin harmautta, mutta sisällä on tunnelmaan. Laitoin aamusta kynttilöitä palamaan ja tunnelmoin uuden Novita -lehteni kanssa.
Meillä postikierroksella jaetaan kaikki lehdet samalla kertaa ja nykyään saamme postimme n. yhdeksän aikoihin. Tänään tulikin jo aiemmin. Ja sitä jo odottelin innoissani. Olihan tuon lehden ilmestymispäiväkin tänään.
Lehti sisältää paljon virikkeitä. Upeita ohjeita ja paljon luettavaa. Ensisilmäyksen uusiin malleihin olen tehnyt jo Novitan -sivuilta, mutta nyt lehti pääsee lähempään tarkasteluun useampaan kertaan.

Viikolla saapui kutsu, jollaista en osannut edes odottaa.
Kiitos tästä kuluu niille kaikille naisille, jotka äänestivät minua Novitan vuoden 2008 neulomoäänestyksessä elokuussa.
Sain vuoden koukuttaja 2008 tittelin, joka on jaettu ensimmäinen sija.
Olin saanut ääniä myös vuoden tukija -sarjassa, sekä vuoden himoneulojana.
Tämä äänestyksen tulos toi minulle kutsun muiden sarjojen voittajien kanssa osallistua Novitan 80 -vuotisjuhliin 6. 11. 2008 Voimalaan, Helsinkiin.
Uudessa lehdestä löytyikin pieni luku tästä äänestyksestä.

Oikein mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua teille kaikille.
Ja kiitos saamistani peittokommenteista.

10 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Unohdin messuilla Onnitella sua tuon tittelin johdosta,kun niin hulluttelin koko päivän:)Onnea,Onnea sulle Vuoden Koukuttajan johdosta!! Minun mielestäni sinä kyllä olet vuoden Himoneulojakin!! Niin paljon valmista ei saa kukaan muu aikaiseksi!!

eija kirjoitti...

Tosi mahtavaa Onnea!! Kyllä sinulta neuleita syntyykin siihen tahtiin, ettei voi kun ihmetellä ;D Peittokin on hieno ja varmaan hiki tippui sitä ommellessa....

Tupuna kirjoitti...

Paljon onnea vaan, paljon onnea vaan jne.....

Eila kirjoitti...

Voi miten mukavaa, paljon onnea sinulle!!! Nyt hoksasin että minullepa ei ollutkaan vielä Novita tänään kolahtanut, mutta varmaankin ensiviikolla!

Eija kirjoitti...

Onnea ja onnea täältäkin !!
Tänä aamuna laitoinkin tänä syksynä ekan kerran myös kynttilät palamaan puuropöytään.

Maija kirjoitti...

Paljon onnea entiseltä himoneulojalta (en virallisesti :)!
Osuin sivuillesi jostakin vahingossa, mutta olen sen jälkeen käynyt jo useamman kerran. Hienoja töitä ja tykkään kirjoitustyylistäsi.

AnniKainen kirjoitti...

Hienoa. Onnittelut :)

Katrir kirjoitti...

Onnea!

TeSa kirjoitti...

Lämmin kiitos teille kaikille <3

selma kirjoitti...

Oikein paljon ONNEA TESA! Tuopa olikin ihan oikealle henkilölle annettu titteli, napakymppi! Suuren puskan ruusuja sinulle ojennan näin virtuaalisiesti :)Neulomis- ja koukutteluintoa jatkossakin..tv. Selma