perjantai 13. marraskuuta 2015

Paperit piiloon

 Ei sitten minkäänlaista intohimoa siivoamiseen. Ei yhtään!
Piti saada jostain kipinä, että saisin siivottua loppuun aiemmin alkanut kaaos. Tähän asti meni suurella innolla, mutta loppua ei ollut näkyvissä. Kunnes kävin  H&M Home -osastolla jonne minun oli päästävä heti uudestaan, kun ensimmäinen kerta meni ihan läpijuoksuksi.
Minulla oli kutina, että siellä jossain hyllyjen välissä on se pieni kipinä jolla saisin tehtyä paperisotkuni loppuun.
Ja olihan siellä.
 Ostin makuuhuoneeseen harmaat sängynvierusmatot maalatuin kuvioin. Samalla nakkasin kassalle uudet tyynynpäälliset, harmaat ja kuvioidut, ja läksin kotiin siivoamaan.
 Meillä on suurehko makuuhuone, jonka yhdessä nurkkauksessa on työpöytäni. Vuosien aikana on kerääntynyt paljon säästettäviä papereita joita ei vain voi heittää poiskaan. Tai osan jo heitin.
Samalla keräsin kaikki askartelupaperini yhteen laatikkoon ja olin tyytyväinen, kun työpöydän alla ollut lankavarastoni on tyhjentynyt huomattavasti.
 Pesin jälleen makkarin ikkunan ja pyyhin pölykertymää pöydän pinnalta.
 Nostin ompelukoneen omalle paikalleen ja korjattavien vaatteiden korin liki työpistettä. Urakkaa piisaa tälläkin saralla.
 Ripustin vielä valosarjan ja säädin ajastimen päiväkäytölle. Ei se siivoaminen ollutkaan sen ikävämpi homma, mutta jostain piti aloittaa.
 Ihanaa viikonloppua kaikille. Vinkkaa, jos olet tehnyt kässymessuista päivityksen, käyn lukemassa kuulumiset.
Itse lähden illaksi töihin,

4 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Katjulla on messupäivitys.
Just niin että siivoukseeen pitää saada se jokin joka innostaa ja kannustaa. Joku porkkana se pitää olla.
Mä ostin ajastimen parvekevaloille mutta en vielä ihan ymmärtänyt miten se pitää laittaa että toimii oikein. Nyt se syttyi ja paloi 15 minuuttia sammuakseeen just kun alkoi kivasti pimetä ja valot näkymään. Tarvii tutkia tuon aparaatin sielunelämää. Ohje kun on vain pari lausetta, eikä se auttanut yhtään.
Mukavaa viikonvaihdetta!

enkulin käsityöt kirjoitti...

Onpa tullutkin kaunista. Ihanat nuo tyynynpäälliset. Upea kuosi. On se jännää, miten joku inspiroi ja antaa kipinän. Minunkin pitäisi hakea tuollaiset tyynyt, että saisin raivattua tilaa täällä kotona.

Saija kirjoitti...

Paljon kivaa olet saanut aikaiseksi! Hieno purkkikokoelma!

TeSa kirjoitti...

Keppiä ja porkkanaa. Se tehoaa muihinkin kuin lapsiin =D