lauantai 27. maaliskuuta 2021

On siis kevät!

 Aamut on jo niin ihanan valoisia, kun lähden töihin. Ensi yönä siirrytään kesäaikaan ja taas matkataan pimeässä. Lintujen laulu kuuluu sisälle asti ja tirppojen vipellystä on niin kiva seurata. Eikä aikaakaan, kun muuttolinnut tulevat lämpimien tuulien mukana.  Itse en ole vielä kevääseen varustautunut kuin pesemällä paksummat topat varastoon ja kantanut useammat talvitöppöset pois eteistä täyttämästä. Yllättäin kaikki paikat näyttää nuhruisilta, mutta en ole saanut aikaiseksi ikkunoiden pesuakaan. Aamuisin on vielä aika viileää, vaikkakin päivällä päästään mukaviin lämpöihin. 

Ajatuksena on, että saisimme keittiörempan alkuun. Kuitenkin, vaikka miähen tapaturmasta on vasta kolme viikkoa. Toipuminen ei ole sujunut ihan toivotulla tavalla, vaan pikalähtöä on otettu lanssilla. Omat työni kärsii, kun ajatukset eivät kulje ihan yksiin. Olemme saaneet ystäviltä, naapureilta ja lapsilta apua, kun olemme tarvinneet. Mitä sulle kuuluu, pärjäätkö, tulee usein vastaan. Pärjään, mutta en halua kertoa yksityiskohtia. Henkinen kantti on ollut koetuksella, mutta olen ollut joka päivä töissä. Itkin. Itkin niin, että kukaan ei kysynyt mitään.

Sitten levisi auto. Tietysti, kun en sillä muutenkaan paljon aja, niin johan sille piti alkaa huoltoa vääntämään. Naapuri kävi koeajamassa ja sanoi, ettei metriäkään enempää. Olin kahden työpäivän ajossa kuunnellut herkällä korvalla, että tämä on ylimääräinen ääni. Tuu sinäkin kuuntelemaan. Vanhin poika hommasi osat, nuorin lainasi autoaan minulle ja auto pukille naapuriavusteisena. Kun sain oman työtassun eilen huollosta, levisi humun auto pihaamme, kun oli auttamassa. Voi kiesus!

Niin se remppa. Saimme tarjouksen sähköpostiin, jota en kuitenkaan jaksanut selata viikolla. Jospa nyt viikonloppuna saisin jonkinlaisen käsityksen, varaan ajan suunnittelijan luo ja käyn katsomassa paikan päällä ovimallin. Tehdään vielä tarkemmat mittatarkistukset. Tähänkin projektiin olemme tarvittaessa saamassa täyden avun. Yksi ryhmä purkaa, toinen pintakäsittelee, kolmas...

Ihanaa viikonloppua teille kaikille,



7 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Uskon, että remonttinne etenee taas hallitusti ja järjestelmällisesti, kun sen aika on. :)
Meilläkin aloitellaan kohta keittiöremontti pitkällisen ja uuvuttavan suunnittelun jälkeen. Keittiö on nyt tilattu ja tulee vapun jälkeisellä viikolla. Tänään aloin hiljalleen tyhjennellä kaapeista kaikkea, mitä voi jo siirtää, millä ei ole niin käyttöä, kuin perusastioilla ja ruualla. Onneksi tuli olkkariin hommattua muutama vuosi sitten tuo iso liukuovikaapisto. Sinne mahtuu paljon. Osasta yritän taas luopua.. Halvemmat asiat on helppo viedä kierrätykseen, mutta kalliimpia asioita haluaisin myydä pois, vaikka sitten halvemmallakin. Se ei vaan tahdo onnistua ja minulta alkaa aina usko loppua.
Kellon kääntämisessä on mukavaa se, että sattuu olemaan vapaapäivä, eikä aamuvuoroviikonloppu. Pitää muistaa myös muuttaa digiboxin ajastetut ohjelmat, kun ne ei aina pysy perässä ;D
Toivotan teille kaikille voimia ja ajan kuluessa terveyden palaamista.

TeSa kirjoitti...

Meillä on kaapit tyhjennetty. Vain lasiastiat odottaa siirtoa, ja se uusi kaapisto tilaamista.
Kiitos Sartsa ❤, parempia aikoja odotellessa.

KristiinaS kirjoitti...

Siellä nyt sattuu ja tapahtuu. Tyypillisesti monta vastoinkäymistä kerralla. Toivon, että tämä tilanne menee ohi just kohta ja pääsette nauttimaan keväästä. On itkuja, jotka itketään yhdessä ja toiset ihan itsekseen, näin on hyvä. Todella upeata, että sulla on tukijoukkoja ja apua.

Outi-M kirjoitti...

Toivotan voimia ja jaksamista sekä kevään valoa!

TeSa kirjoitti...

Kiitos Kristiina ja Outi ❤

Saija kirjoitti...

Toivottavasti kesä tuo tullessaan paljon iloa ja hyvää vointia :)

TeSa kirjoitti...

Kiitos Saija ❤ Näin mekin toivomme.