perjantai 29. kesäkuuta 2007

Kierrätetään


Sadepäivien aikana tapahtuu
Käytiin sitten alennusmyynneissä mekin ja se mitä haluttiin,löydettiin.Ei ollut paljon väkeä liikkeellä,liekö sateen syy.Oli mukavan väljää tehdä ostoksia,eikä sovituskoppeihin ollut ruuhkaa.
Luin päivän lehdestä kyselyn,oletko käynyt jo alennusmyynneissä?Siinä eräs mies sanoi,että ei kun siellä on niin paljon naisia liikkeellä.
Mitä se mies sieltä naistenosastolta hakee?Tuli vaan mieleeni...
Ostin värjäämistä varten Nitor-väriainetta.Muiden teollisia pesukonevärejä en ole käyttänytkään.Laitoin vanhoja käsipyyhkeitä,kaikenvärisiä,kahteen koneelliseen.Ruskea on Mocca ja sininen Talonpoikaissininen.
Ompelen lisää näitä mattoja.Keväällä värjäilin edellisen kerran ja minulle jäi vihreitä pyyhkeitä,näkyy väri tuossa vasemmalla.Käytän kaikkia kolmea väriä seuraaviin mattoihin.
On kivoja tuliaisia mökin saunan ovelle tai vessan lattiaan.
Viikonloppu alkaa aurinkoisesti.Laitan kukkamaihin uusia taimia ja otan omenapuiden alta pois muutaman angervon taimen ja laitan tilalle haketta.
Virkattu liinani ei ole vieläkään kuvausvalmis.Sen verran mittailin aamulla,että halkaisija on tällä hetkellä 124cm.On hidasta saada kerros valmiiksi ja vielä on jäljellä useampi ruutukerros.
Lankakin riittää hyvin,kun sain monta kerää lisää äidiltäni.

4 kommenttia:

Villanne kirjoitti...

Näyttääpä uusi ilme kivalta:)

TeSa kirjoitti...

Kiitos.Ihan on nainen vihreen perään.

Palaga kirjoitti...

Ihanan näköisiä mattoja! Odotan innolla virkatun liinasi valmistumista.

Arja kirjoitti...

Sinut on haastettu blogissani http://arjaneuloo.vuodatus.net/