sunnuntai 4. toukokuuta 2008

Käsityö muistamisia


Hyvin kuluu aika ohjatun toiminnan parissa.
Kuntoutusviikko ei ole niin toimintaa täynnä, kuin syksyinen jakso, mutta kyllä päivisin kelloa pitää tarkistella useasti. Ettei vain myöhästy sovituista tapaamisista ja liikunnallisista ryhmistä.
Ilmahan on ollut mitä suotuisin, viileää ja pientä sadetta.
Tänään saimme polkupyörät käyttöömme ja ei kun kylille. Pikkupurtavaa mielessämme teimme pikaisen kierroksen ja illan kisastudion evästys oli kasseissamme.
Jääkiekkohan on ihan ehdottomasti katsottava, vaikka Suomen pelit alkavat iltamyöhällä. Hiukan on seuraavan aamun tunneille tulossa nuutunutta väkeä.
Maanantaina katseltiin myös peli se olikin aika temppuilua, ei saatu toimimaan mitään suurempaa ruutua, sellainen pieni tv ja siinä häilyvä kuva. Oli vähän kisafiilis kadoksissa. Vaikka olihan meillä hyvät pizzat tilattuna.
Tälle illalle on tehty hyvät suunnitelmat, eväät ja minulle käsityö. Jaksaa sitten seurata peliä ihan loppuun saakka.

Tallentelin näitä kuvia valmiiksi kotoa lähteissäni, jos sitten ehtisin täällä ollessani päivittämään blogiani. Tein nuo lapaset ryhmänohjaajalle, joka ohjasi meitä syksyn ryhmässä. Kainuun kukkalapset, Novitan seiskasta. Hiukan on talviset muistamiset, mutta talvella aktiivisesti ulkoileva nainen varmaan ymmärtää ajatukseni.

Tuolle toiselle ryhmänohjaajalle annan nuo sytykeruusut. Nehän on kierrätysmateriaalista valmistettu. Mukava ja nopea tehdä. Helpottaa sytykkeiden kantamista laavuille ja retkeilyreissuille.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No niin ,siellä se emäntä huhkii ja välillä fiilistelee lätkän parissa:) Ai kuinka on ihanat värit kainuun kukkalapasissa.

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä noin kauniit lapaset ilahduttavat aina, sitä paitsi ainakin täällä päin Suomea on taas kylymä...

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, että aika kuluu rattoisasti siellä kurssilla... Arvaappa mitä? Minä pääsen itse vihdoinkin kuntoutukseen syksyllä Rokualle. On sitä jo ootettukin. Mukavaa äitienpäiväviikonloppua sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Hei vaan !
Mullekin tuli pikalähtö Heinolaan reumas, fibrokuntoutukseen, varoaikaa oli vaan muutama päivä.
Mukavan näkösiä nuo sytykeruusut. terv maara

TeSa kirjoitti...

Ihana lukea kommentteja, kiitos teille.
Mukavaa, että aina joku pääsee kuntoutukseen. Sinne olisi menossa väkeä paljon enemmänkin, jos vain kaikki halukkaat pääsisi.
Ja kyselyynkin kävin vastaamassa.