maanantai 18. elokuuta 2008

Teen nopeasti, lanka riittää paremmin...

Viikonloppuna tuli ihan mahoton tarve alkaa virkkaamaan ja siihen ei lääkkeeksi auttanut mikään muu kuin ottaa koukku käteen ja aloittaa tekemään jotain.
Viime kesän ET - lehden kassin malli on koukuttanut monen muunkin pauloihinsa, niin se ohje otti ja koukutti minutkin.
Lehteä olin haeskellut pitkään, jotta sain ohjeen itselleni. Jostain kirpparilta sitten löysinkin hakemani ja laitoin ohjeen talteen. Näissä kasseissa olen käyttänyt lankoina niitä lankojen loppuja, mitä tämän kesän aikana tehdyistä neuleistani on jäänyt. Eikä nekään meinanneet riittää. Vaikka kuinka koukku huiski silmukoita nopsaan tahtiin, jouduin etsimään sopivan sävyisiä lankoja lisäksi. Mutta kasseista tuli hyvän kokoiset ja tärkeintä näissä minulle on tuo pitkä hihnanauha. En pysty vaivaisen niskani takia kantamaan kassia kädessäni tai roikottamaan sitä olallani.
Näihin saa hyvin uppoamaan jämäkeriä ja teen vielä jossain vaiheessa lisääkin.
Ensimmäisen syyskrysanteemin sain kyläilemässä käyneiltä työkaveriltani. Kiitos! Näitä vain monta lisää kaunistamaan syksyistä kuistia. Vielä kukkii moni kesäkukkakin ihan hyvissä voimissaan.

3 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Kiva kun kävit. Sulla on taas valmiina tosi hienot pusero ja villatakki. Muutenkin niin kauniita kuvia. Sattui tässä jonkun aikaa takaperin, että jäin katsomaan telkasta kun tuli ohjelmaa tuolta pajutilalta. Kun en yleensä katso koko toosaa.

Tupuna kirjoitti...

Kauniita kasseja :) Mäkin olen virkannut kolme kappaletta tälle kesälle.

TeSa kirjoitti...

Minä olen sellanen kassialma. Kasseja pitää olla paljon, joka lähtöön omansa.