maanantai 1. kesäkuuta 2009

Rikkis

Netti on täynnä ihania ideoita, pitää vain laittaa muistiin ne kaikki kivat jutut ja kokeilla tehdä itselle sopivimmat. Etsin pitkään vanhaan peltistä rikkalapiota, enkä onnistunut löytämään. Oli pakko kelpuuttaa ihan tällainen uusi versio, mutta se piti sitten saada maalata mustaksi. Ihastellen katselen näitä sivuja, aina jotain uutta ja kaunista. Sieltä tämäkin idea on napattu, tosin teksti on eri. Pääoven kesäkoriste ei tulekkaan olemaan mikään kesäkranssi, vaan rikkalapio, joka ilmaisee näppärästi mistä minut löytää. Tosin taidan jättää maininnan " töissä " vallan kirjoittamatta ja pysyn näissä mukavammissa olotiloissa. Tänään se sitten alkoi, minun kolmivuotinen oppisopimukseni. Liekö huonosti nukutun yön syy pojan kotoa poissaolo, kuuma kesäyö vai pelko herätyskellon soimattomuudesta? Mutta huonosti tuli nukuttua. Plääh! Oli ihana ajella töihin, tosin en nauti autoilusta laisinkaan. Mutta minä pääsin töihin! Aloitushan siirtyi kuukaudella, sen ajan vietin kotona ahkeroimalla omalla työleirillämme. Hyvää kesäkuuta teille kaikille,

9 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Heh, mikä ovikyltti! Minä en tuota olekkaan aiemmin nähnyt, hauska idea. Heti tuli nauru! Meillä lukis varmaan, että poimi harja oven pielestä ja minut tästä, jos sotku häiritsee... no ei vaines. Ulkona vaan tulee jo asuttua niin sisällä kaikki roiskottaa. Onnea alkaneelle kolmen vuoden projektillesi. Toivotaan menestystä ja iloisia hetkiä opin ja oivalluksen tiellä. Minä se vielä raukka joudun jännäämään melkein koko viikon, plääh. Mahakin jo pipinä.

TeSa kirjoitti...

No höh, voishan tuohon mangnetisoida vaikka lapun, joka viittaa harjaa oven vieressä.
;)
Yritähän ottaa iisisti.

Vuokko kirjoitti...

Se on menoa sitten uudelle uralle, eiköstä vaan. Kovasti lykkyä pyttyyn :)
Kävinpä kurkkaamassa jättämäsi linkin taakse ja siellä kyllä tovi aikaa vierähtää,niin paljon kaikkea ihanaa löytyisi.

Emil kirjoitti...

Heipähei "uusi tuttavuus" :)),kiwa kun kävit visitillä,minä kans heti hölkällä tänne :))
Tooosi hyvä idea tuo kihveli-sihveli ovessa kera nootin =)), itse voisin viereen "naulata" luudankin johon ehkä tekstiä "siivoo tassus,matto kiittää" taijotainvastaavaa ;)
Hauskat Tirjantait sinulle,kirmataan miettimään mitäs sitten seuraavaksi tapahtuisi :))))

Malli45 kirjoitti...

Kiva viesti-putukiffeli!
Onnea sinne uuteen työhön!

TeSa kirjoitti...

Oi, kiitos kaikille toivotuksista.

RANTAPUIKKO kirjoitti...

Kiva on ovikyltti. Minäkin kävin kurkkimassa sivustoa johon vinkkasit..ihanat sivut.. niinkuin sinunkin=D Minäkin haluan toivotella onnea uudelle uralle!!

TeSa kirjoitti...

Kiitos sinulle.
Nuo sivut on niin kauniisti tehty, niitä vain ihailee.

Hepsi kirjoitti...

Ihana kyltti!