torstai 30. heinäkuuta 2009

Tuliaisia

Meillä on ollut niin lysti ilta takana, Intsu poikkesi tyttärensä kanssa kotimatkalla luoksemme.
Saattelin heidät kotimatkalle hetki sitten. Kolmisen tuntia ja kotona ovat. Kiitos vielä ihanasta illasta, oli mukava tavata ja huomata, että matkailu piristää.
Ja mitä ihania tuliaisia kassista löytyikään. Availin laatikot ja ihailin. Nukkekotini sai näin monta kaunista pientä tavaraa. Pistän nämä talteen ja kun joskus saan sen oikein ison nukkekodin työn alle, niin nämä tavarat saavat sieltä paikan.

Monta kertaa on suunniteltu tapaamista, mutta aina on jokin este tullut. Vai onnistuiko se nyt, kun miehiä ei ollut matkassa laisinkaan?

Eilen sain ihanan tuomisen, kun miäs kävi Hämeenlinnassa. Tiesin hänen menevän moottoripyörällään ajamaan Ahveniston moottoriradalle, eikä siitä ole pitkäkään matka Villamokkaan.
No, mitä sieltä oikein muutakaan pyytäisin ostamaan, kuin ihanaa Mokkasukka -lankaa.
Vihreä on Paimio ja liila Vimpeli.


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Aijai, kun olet saanut ihania tuliaisia. äiti

seijap kirjoitti...

Miäs on hoitanut hyvin asiansa.

Vuokko kirjoitti...

Arpaonni oli suosiollinen. Onnea voittajalle :)

intsu kirjoitti...

Kiitos kovasti viimeisestä! Tarjoilusta,piha/museo kierroksesta ja pirttikierroksestakin!! tytärkin innostui niin nukkekodista ja sanoi,että alkaa etsiä kirpuilta sopivaa kaappia:D

TeSa kirjoitti...

( hymy ) kiitos teille.

selma kirjoitti...

Kiva mies kun, lankojakin osaa valita hyllystä ja vielä ihan tuota oikiaa sorttia :)Kutomisessa ja virkkauksessa olet aivan mestari ja tosi nopsasti saat neuleet valmiiksikin :)

TeSa kirjoitti...

Kiitos Selma, hyvin olen tuon opettanut ;)
Kyllä nyt on valmistuneiden tahti niin hidasta. Työpäiväni ovat niin pitkiä matkoineen.