keskiviikko 9. syyskuuta 2009

09. 09. 09


Viikko menee jo puolessa ja joku voisi jo luulla, että onko minulta sanominen loppunut kesken, kun päivitykseni ovat jääneet vähemmälle.
Käsityöt on ainakin jääneen vähemmälle, mutta senhän minä arvasinkin silloin, kun aloitin opiskeluni.
Työssäni olen koko ajan lähellä käsitöitä, lasityöt ovat tulleet vähitellen tutuimmiksi.
Jopa eri työtavat ja materiaalit olen oppinut tunnistamaan vähitellen. Asiakaspalvelussa joka päivä opin jotain uutta, ainakin sanastoa, mikä ei sano välillä kenellekkään mitään.
Lupaan jossain vaiheessa päivittää lasien kirjoa ja sitä värikkyyttä, jossa olen päivät.
Mutta nyt päivitän muutaman onnistuneen ostokseni kirppareilta.
Olen saanut itselleni kilpailijan lähikirppikselleni. Eipä vaineskaa, kiva kun lähikuntien asukkaat poikkeavat ostoksilla.

Yllä olevan tinamaljan ostin Kangasalan restaurantapäiviltä muutama viikko sitten. Ihana löytö.
Pieni pitsimäinen lasilautanen on samalta myyjältä. Toisen lautasen kuva ei suostunut kääntymään mitenkään oikeinpäin, eikä luontoni antanut periksi laittaa kuvaa väärinpäin näkösälle.

Kirppiskierroksellani olen löytänyt tämän kesän aikana paljon kaikkea kaunista, kuten nuo 12 kahviserviisiä, jotka kuvasin tinamaljassa.
Tuskin niitä joka päivä otan käyttöön, otanko koskaan, mutta 3 € hinnalla olisi ollut tosi ikävä jättää muille löydettäväksi.
Miäs aina vihjailee, että meillä voisi tuo tavaramäärä olla hiukan pienempi. Siksi minun pitää heti löytää ostoksilleni kiva käyttökohde ja tunkea astiaa astian päälle, että näyttäisi paikkojen olevan järjestyksessä ja mitään ei olisi missään liikaa ;)

Maantai alkoi töissä mukavasti, sain heti liikkeen auettua itselleni kukkalähetyksen.
Kukan toi itse kasvattaja, joka halusi kiittää minua keväällä antamastani opista taimipistokkaiden kasvatuksessa.
Kukkanen on tuoksupelargonia. Toivottavasti se menestyy hoidossani ja saan iloita siitä pitkään.

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kyllä se tuoksupelargonia on helppo pitää hengissä.Löysin viimekesänä kirpparilta semmoisen ja kyllä se on säilynyt ja kasvanut hyvin, vaikka meillä on niin kamalan lämmitä. äiti

pirle kirjoitti...

Mukava lukea taas kuulumisiasi. Aavistelinkin jotain tuon tapaista, kun ihastelin luhtijutun tunnelmia...

Olivieno kirjoitti...

Tuoksupelargoni on niin ihana!

Se sinun lähikirppis olikin niin hyvä löytöpaikka, että se täytyykin ottaa ihan vakituiseksi aarteenlöytöpaikaksi... Pahus kun menit ne lautasliinat nappaamaan.

Ei vaineskaan :-D

Katariina kirjoitti...

Tuoksupelargonia on mullakin ollut pariin otteeseen,mutta tällä hetkellä ei ole. Pitääpä hankkia alku jostain. Sulla on taas niin kivoja kuvia luhdista.

Cefuts kirjoitti...

Olepa hyvä :) Kirjoitin eilen kommentin, mutta se taisi häipyä bittiavaruuteen. Tuli mieleeni Runebergin kotimuseossa on aikoinaan ollut (tai on vieläkin) tuoksupelargonia. Voisin jossain vaiheessa laittaa blogiini kuvan emopelgargoniasta.