lauantai 6. helmikuuta 2010

Ruusuista ja makeaa


Tänään on lähdetty liikkeelle aikaisin aamusta.
Vapaapäivä, pelireissupäivä, nimipäivä, hääpäivä, ostosmatkapäivä ja kun päivä kääntyi iltaan, kotona taas. Taakse jäi useampi sata kilometriä, menomatka meni nukkuessani, kiitos puolentoista viikon työputken. Käsityökin oli matkassa, en jaksanut kuin kassin nostaa autoon, mutta valmista ei tullut yhtään.

Tein ostoksia, mielessäni tytön penkkarit. Löysin materiaalia ja väriainetta. Kun asu on kertakäyttöinen, olen tarkkaan miettinyt sen jatkokäyttöä. Mitään ei mene hukkaan, kaikki asun osat otetaan jokapäiväiseen käyttöön. Mutta joudun jonkin verran tekemään taas ompeluksia. Aikaa on 18. päivään, näin aatellen ihan hyvin, mutta minun aikataulullani, ihan liian vähän.


Sain pidettyä itseni melko hyvin kurissa, vaikka kävin useammaskin lankakaupassa. Lopulta sorruin Hämeenlinnan
Filppulan lankakaupassa. No, vain 1 kilo lisää virkkauslankaa. Se ei ole paljon se. Olen etsinyt valkoista ohutta virkkauslankaa, joka on monikäyttöistä, eikä haittaa vaikka hintakin on kohtuullinen. Lankakartio oli tämän kaiken mittainen. Ja päivän ainoa lankaostos. Samalla pelimatkalla saimme hoidettua muutaman henkilökohtaisen asian, helpompi sopia asioista kasvotusten, kuin puhelimessa. Siis, kaiken kaikkiaan, hyvä päivä.

Kotia kohti ajaessamme lumisade haittasi näkyvyyttä. Aamulla odottaa lumikola ulkona- miästä.


Eilisessä postauksessa olivat nuo kauniit liinat päässeet kahvipöydän kattaukseen, lisää liinoja tulee tässä. Nämäkin ostin niiden kauneuden takia, pieniä sieviä ja kauniisti tehtyjä. Osa on kirjottu, neulottu ja virkattu. Hintaa vain 1 - 2 € / kpl ja osa liinoista oli nippuina pari euroa.


Eilen iltaharjoituksista kotiutunut miäs toi kimpun lempikukkiani, punaisia ruusuja.
Kauniita.9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea hääpäivän johdosta!Unohdin asian. äiti

pirle kirjoitti...

Lämpimät, myöhästyneet nimi- ja hääpäiväonnittelut!

TeSa kirjoitti...

Kiitos, kiitos.

Nina kirjoitti...

No, kiireinen päivä on ollut teillä lauantai ja vielä hääpäivä, onnea paljon!! Ja nimppärionnitteluja myös!
Ihania liinoja, niin upeita käsitöitä ovat.
Viehättävä kahvikattaus edellisessä postauksessa. Ihana tytär sinulla!

Pirena kirjoitti...

Onnea sulle toivotan ja ihmettelen tuota sun hyvää silmää löytää kaikkea kaunista kirppareilta. Minulle ei ole vielä kehittynyt sellaista silmää, käyn niin harvoin.

Tiina kirjoitti...

Onpas sulla romanttinen miäs :)

Ninnu kirjoitti...

Ihania ruusuja!

Jatta kirjoitti...

Olen täällä unettoman yön ratoksi selannut koko blogisi läpi, kaikkea ihanaa täällä! Oli kiva törmätä eilen, pysytäänpäs linjoilla :D

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille kaikille.