torstai 30. syyskuuta 2010

Pieniä tekosiaSyyskuusta tulikin sitten langankulutukseeni alin lukema tähän mennessä. Mitään muuta ei valmistunut, kuin pienet lapaset.
Aiemmin neulomani tossut saivat täytettä, reilu viikko sitten syntyi tyttö.

Peukuttomat lapaset ovat jämälankojeni hyväksikäyttöä, kaikki pätkäkin pitää säästää ihan näitä äkkiä jotain tehtäviä neuleita ajatellen.
Kevyesti kerretty pitkä nyöri pitää lapaset kiinni toisissaan, eli saa hyvin pujotettua haalarin hihasta hihaan.
Lapasen ulkosyrjässä on pienet rusetit.

Viime päivinä olen tosissani miettinyt tätä blogin pitämistä. Käsityöt, varsinkin suuret projektini, vievät monta viikkoa valmistua, ettei käsityöblogi vastaa tarkoitustaan.
Kommentointini on minimissään, vaikka joka ilta ehdin käydä lukemassa muutaman blogin. Olen pahoillani, jos tuotan lukijoilleni pettymyksen vähentyneillä pävityksilläkin.

8 kommenttia:

pirle kirjoitti...

Vähän samoja pohdintoja olen minäkin pitänyt - harventuneet päivitykset mietityttävät. Pidetään me kuitenkin oma tahti, niin että tuntuu mukavalta. En tahtoisi jättää seuraamatta sinunkaan monipuolisia postauksiasi, niistä välittyy elämänmyönteinen asenteesi. Osaat kirjoittaa muustakin kuin käsitöistä. Raikasta syksyä!

KristiinaS kirjoitti...

Älä vaan lopeta blogia! Onhan täällä niiiiin paljon kaikkea muuta kivaa luettavaa ja kuvia. Eihän tän tarvii olla kässäblogi vaan ihan tämmönen yleisblogi tekemisistäsi. Kaikenlaistahan sä käsilläs teet, puutarhaa, lasia, sisustusta yms. yms.
Muuta blogin kuvausta jos nimike "käsityöblogi" häiritsee sua.
Mä luen kanss jokusen blogin päivässä mutta kommentointini on vähäistä. Yritän olla netissä mahdollisimman vähän. Voishan sitä vaan jättää vaikka nimimerkkinsä kommenttilootaan mutta kun monessa blogissa kommentointikin on tehty vaikeaksi: monta klikkausta tarvitaan että on saanut tekstinsä perille. Jossain pitää olla "tili" tai "kuulua johonkin ryhmään" tms. Sellaisia en enää kommentoi ollenkaan vaikka luenkin.

Lezzie kirjoitti...

Kiirettä on pitänyt minullakin ettei ole tahtonut blogia päivitellä. Ajattelen kuitenkin niin että päivitän harvemmin ja pysyn siten mukana. Kiva blogisi on. Toivon mukaan kuitenkin jatkat vaikka harvakseltaan.

Hepsi kirjoitti...

Minunkin päivitystahtini on hidastunut viimei aikoina. Ei vain ehdi. Toivon, ettet lopeta blogia kuitenkaan. Päivityksiäsi on mukava lukea eikä haittaa, vaikkei niitä niin usein tulekaan.

Sirkka kirjoitti...

Johtuukohan se syksyn mukanaan tuomista haasteista ja kiireistä, että blogin pitäminen ja lukeminen jää vähemmälle, tuntuu olevan aika yleinen trendi. Mutta eikös sitä voi päivittää harvemmin silloin, kun siltä tuntuu! Kaipa taas joskus myöhemmin vilkastuu, viimeistään keväällä. Otetaan vain rauhallisesti nyt eikä tehdä mitään lopettamispäätöksiä, eihän.

nätti rätti kirjoitti...

tulihan tehtyä - siis sanat otsikossasi kuvaavat paljon muutakin kuin käsityötä. Minusta ne kuvaavat elämäntapaasi...

olet ollut jo jonkin aikaa minulla "seurannassa" ja pysyt edelleen, vaikka postausten väli vähän harvenisikin... hyvää syssyn jatkoa!

TeSa kirjoitti...

Kannustavat kommentit ovat hyvästä,iso kiitos teille.
Pidän kuvaamisesta, myös kirjoittamisesta.
Tiukka viikko, voimat vähissä, töitä paljon. Laittaa miettimään millä aksentilla sitä jaksaa sanoja rustata.

Rakkauden talon Paula kirjoitti...

Aina ei ehdi, niin se vaan on! Vaan miksi pitäisi ottaa stressiä omasta kirjoittelusta tai (vielä vähemmän) kommentoinnista?
Mutta älä vaan lopeta blogia!! Sitten taas lisää, enemmän ja pidemmin kun aikaa on! Sitä odotellaan...