perjantai 22. helmikuuta 2013

Talvilomalle lamps!

 Olen jälleen löytänyt sisäisen uimarini monen vuoden tauon jälkeen. Uiminen on nautinto, josta saan hyvä fiiliksen moneksi päiväksi.
Olen ottanut oman aikani uimiseen, kun poika on kiakkoreeneissä. Mutta vain kerran viikossa. Poika on jäällä noin 5 - 6 krt viikossa. Järks mikä meno. Olisin ihan korppu, jos uisin joka päivä saman ajan kun poika on harkoissa. 
Uiminen on ollut aina minua lähellä, olen uinut hyvin jo ennen kouluun menoa. Näillä kaikilla krempoilla tämä liikuntalaji on mieluisin, en liukastele, kun olen tarkka uimahallin liukkaalla lattialla. 
Eilen kauhoin kilometrin verran yhteen menoon, enkä malttanut edes saunassa välillä käydä. Miäs kauhoi muutaman altaan mitan, istui vuoroin saunassa ja porealtaassa. Jokainen löytää sen oman hyvänolon lähteensä.
Sen verran pitää satsata tähän harrastukseen, että löytäisin itselleni uuden uimapuvun. Kummasti nuo tekstiilit, varsinkin uimapuvut, haurastuu vaikka niitä kuinka huoltaa ja säilyttää oikein.
Vaikka uiminen on auttanut niskavaivoihin, kävin ihan syystä aamulla hierojalla. Jestas miten teki kipiätä! Maanantaina tätä lajia lisää. 
Viikonloppuna huollatan jalkani, hiukseni ja kasvoni, kun tytär kaartaa näillä minuuteilla kissojensa kanssa talviloman viettoon kotiin.
Ihanaa!
 Täytyy vielä kehua, kuinka on ihanaa löytää hyvä suutari! Käsityöläinen, joka osaa hyvin työnsä ja tekee sen vielä odottaessa. 
Pojan maalivahdin patjojen huolto sujui vauhdilla ja ammattitaidolla.
Kotimatkalla teetin vielä kauniin kukkakimpun, jossa on juurikin ne mieluisimmat kukat ja värit.
 Ihanaa viikonloppua teille kaikille,

2 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Oikein mukavaa viikonloppua Sinullekin. Kyllä täälläkin mieli virkistyi kauniista kukkakimpustasi, nyt on pakko huomenna hankkia omanlainen.
Uiminen ON kivaa, varsinkin kesällä meressä.

Katju kirjoitti...

Juu. Uiminen on tosiaan kivaa. Avannossa ei ihan noin pitkää lenkkiä tuu heitettyä, mutta mutta pitäis kyllä mennä taas halliin. Hyvä kun muistutit, uiminen on kivaa.