perjantai 14. kesäkuuta 2013

Metallia

 Tilasin keväällä nuoremmalta pojalta uunipuiden säiltystelineen, joka on tarpeeksi korkea. Siihen pitää mahtua useamman käyttökerran puut.
Puiden tulee olla helposti laitettavat, että otettavat. Siinä saa, PITÄÄ olla koukeroa, eikä mikään hutasten tehty kasa rautaa.
Kaamee äire!
Koulun päättäjäisviikolla autoni perään nakattiin tällainen teline, jota oltiin tehty hartaudella valinnaistunnilla. Paukutettu rautaista koukeroa.
Nyt olen testannut telineen, eli kannoin sen täyteen uunipuita. Toimii. Tykkään!
 Leivinuunin luukkukin aukeaa telineen yltä, eli mitoitus on kohdillaan. Jos musta väri ei pidemmän päälle miellytä, voinen maalata telineen haluamallani värillä.
Saan tehdä jatkossakin pojalle metallitöihin liittyviä tilauksia, sillä poika kävi eilen lukemassa koulun ovesta pääsevänsä opiskelemaan syksyllä metallialaa. Onnea.
Samana päivänä hänen kesätyösopimustaan jatkettiin, metallin parissa tämäkin. Tällaisillahan uutisilla on kiva jatkaa kesää.

6 kommenttia:

paivis kirjoitti...

Upea teline. Käden taidot peritty äidiltä? Onnea opiskelupaikasta. Kyllä lasten eteenpäin meno elämässä lämmittää aina äidin sydäntä.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Siispä WAU. Tuo jos mikä on taidonnäyte ja varmasti kestää. Eikä mitään ylimääräistä vaan aivan aivan täydellinen. Ihanaa viikonloppua Sinulle. Onnea paljon opiskelupaikasta.

Pilvikirsikka kirjoitti...

Komia on teline ja hyvin tehty. Minunki esikko aikoinaan valitsi metallialan amiksessa. Yläaste takkusi, ei ollut lukumiehiä, hyvä ettei luokalle jäänyt. Mutta oman alan valitsi ja nyt yli kolmikymppisenä ei ole työtöntä päivää nähnyt. Kaksi taloakin on rakentanut perheelleen ja monenlaista työtä riittää, metallialalla ja yrittäjänä. Hyvän alan on poikasi valinnut.

Unknown kirjoitti...

Meillä on sman tyylinen ja minäkin tykkään :)

Nina kirjoitti...

No onpa poika tehnyt upean puiden kantotelineen!!
Ja onnea hälle opintoihin pääsystä!
Äitiinsä tullut kätevä käsistään!

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille kaikille.

Kevään yhteishaussa jäi useampi tuhat nuorta ilman jatko-opintopaikkaa, eli onni oli saada lukea oma nimensä valittujen listalta.

Lasten isä on metallialalla, hyvä kannustin löytyy läheltä.