keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Kesäsukat

 Osallistuin muutaman vuosi sitten Sukkasatoon kartuttaen satoa laareihin. Nyt sivustaseuraajana ei ole liiemmin innostanut neuloa sukkiakaan, mikä lie härö tullut, kun kuitenkin sukkia valmistuu? Ei suuria määriä, hissukseen kahdet parit.
 Oikeastaan syy on se, että kasasin kesällä näköetäisyydelleni osan langoistani, jotka eivät ole puhutelleet minua pitkään aikaan. Väsytystaistelu, tehdäkö vai luovuttaa? Teen.
Näissä langoissa ei ole mitään mielenkiintoa, kirjavuutta kylläkin, joten miksi uhrata aikaa sen enempiin näppäryyksiin, kun perusjutuilla saa nopeasti valmista.
 Lanka on Rellanan Flotte Socke, Baumwolle colori. Kerässä on 50 g, n. 200 m lankaa.
Langan koostumus on 75 % pv, 25 % pa. Aika ikävää joustamatonta lankaa neuloa. Neliskanttisilla 2, 25 mm puikoilla sai siedettävää pintaa.
 Tummempi sukkapari on vielä pingottamatta, silmukoiden suoristus pitänee tehdä vielä iltapuhteina, eli sukkabloggereille töitä.
 Sain Tallinnan tuliaisena kerän sukkalankaa, kiitos ihanaiset!

3 kommenttia:

ellu kirjoitti...

Kivan väriset sukat!
Itsellä on sukkat siinä vaiheessa, että pitäs kantapää neuloa ja sekös tökkii. En tykkää yhtään niiden teosta.

Kivan näköisiä olit hankkinut aiemmassa postauksessasi.
Minullakin meinaa jo joulumieli vähän kurkistaa ajatuksien sekaan.

Mukavaa viikonloppua!

Sirkka kirjoitti...

Villasukkia tarvitaan kesät talvet. Nämä ovat hienot ja pirtsakan väriset. Minulla taitaa olla piitkässä kaulaliinassasi samoja sävyjä, tykkään. Voi kuinka mukavan tuliaisen sait, varmasti se oli mieleinen ja tarpeen.

Oikein hyvää illanjatkoa!

TeSa kirjoitti...

Kaunis kiitos teille.