tiistai 4. marraskuuta 2014

Arjen touhuja

Tällä viikolla päästään laittamaan osa vaatehuoneen tavaroista takaisin paikoilleen. Johan tässä olenkin tuskastellut epäjärjestystä, kun mikään ei ole paikallaan. Olen innoissani päästessäni muuttamaan monen eri tavaran paikkaa, tulee samalla siivottua perusteellisemmin.
Olen mittaillut ja tuumaillut, että miten saisin järkevimmän lopputuloksen vaatehuoneen säiltykseen, kun en halua liiemmin lähteä kaupoille uutta ostamaan. 
Yhden seinän säilytysjärjestelmä on pakko rakennella, mutta sen osasetkin on vielä miettimättä. Tälläkin kertaa hyödynnetään ensinnä jo olemassa olevia huonekaluja. Ja sehän tästä hommasta tekee niin mielenkiintoista.
Poukkoilen huoneesta toiseen ja kerään samaan kasaan kierrätettävät, pois heitettävät ja ehkä-pinon. Tyhjensin eilen kiertoon lähtevien kassien taskut. Ja voi pojat sitä hämmästyksen määrää, kun löysin yhden käsilaukkuni taskusta n. 15- vuotta sitten "hukkaamani" kaikkien lastemme Kela-kortit.
Sen kyllä tiesin, että ei ne ihan hukassa voineet olla, mutta eipä ole järki sanonut, että katso kaikki pussukat.
No, nyt on kaikilla mukeloilla kaksi korttia, joita jo aikanaan niin kaipasin, kun se tarvittava kortti oli aina väärässä rahapussissa.
Muuta suurempaa löytöä en tehnyt. Rahallisesti johonkin koloseen olisi ihan hyvinkin voinut sujahtaa useampi ylläri, mutta kyllä se 50 centtinen mieltä ilahdutti.
Samalla poukkoilulla olen aloittanut ikkunoiden pesun, kun kärpästen jätökset niin mieltäni harmittaa ja sadevesien roiskeet eivät mieltäni ilahduta.
Yksi aurinkoinen päivä näytti jälleen järisyttävän näyn ikkunoissa ja se riitti minulle. Tosin käteni ei kyllä tykkää vieläkään rasituksesta, mutta kyllä sillä muutama ruutu kerrallaan pestään.
Vähitellen alkaa taas näkymään paljasta pintaa, siis pöydillä ja lattioilla, kunhan viikko etenee ja työt valmistuu =)

2 kommenttia:

Pirena kirjoitti...

On sinulla aina niin kauniita kuvia täällä katsottavana. Ikkunoiden pesu minullakin on jäänyt tänä syksynä kun on tuo terveys rempannut sydämen osalta ja oli kaikki raskas kielletty. No nyt on kyllä ollut vielä pesuilmoja mutta haluja ei niinkään. Eilen suunnittelin mutta sitten alkoi satamaan ja nyt on jo paljon kylmempi ilma. Aina sitä jonkun syyn löytää ettei voi tehdä jotakin.

TeSa kirjoitti...

Kiitos sinulle Pirena.
Sairaus ei ole kiva asia, mutta hissukseen, hissukseen.
Hyvä suunnitelma on jo melkein valmis toteutus ;)