keskiviikko 20. heinäkuuta 2016

Eetami

 Heinäkuussa on piirrelty suuria ja hallittuja kaaria. Olen luonnostellut pieneen lehtiöön ja siirretty ajatukset suuremmalle arkille. Tätä on jatkunut jo hyvän tovin. 
Piirroksen äärelle on pysäytetty useampi antamaan mielipiteensä ja aina on tullut muutama viiva lisää.
 Jos näet työssä jalan tai kaksi, näet oikein. Tässä on kroppa, jolla ei ole päätä. Tämä on eetami.
 Tänään ennätin jatkamaan työtäni niinkin paljon, että piirsin työn kertaalleen kuultopaperille, jonka nostin työhuoneen ikkunaan. Koska minulta puuttuu valopöytä, korvaa ikkuna moisen kapistuksen puutteen.
Tuon tähtisikermän takaa näkyy piirros selkeämmin ja tarvittavat korjaukset on helppo tehdä.
 Siirsin kuvan takaisin työpöydälle, jossa hahmottelin työn taustoineen ja leikkuuviivoineen. Otin paperirullan mukaani ja nostin hahmotelman omalle paikalleen kodinhoitohuoneen ikkunaan. Lyijykynän piirrosviiva on vielä hentoinen, mutta sen verran selkeä, että näen tehdä siihen lisää muutoksia. 
Katselen työtä useamman päivän, että saan siitä mieluisan ja voin laittaa piirroksen hyvillä mielin takaisin työpöydälle.
 Eetami antaa rungon kasvun puulle, jonka lehvästön teen rikotuista ja sulatetuista lasipulloista. Kolmivuotisen opiskelun vaativa iltatyö =D. Kuinka hajoittaa lasipullo taiten, että sitä saa hyödynnettyä.

6 kommenttia:

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tuleepa upea ja suurikokoinen

KristiinaS kirjoitti...

Ou jee, hahmotelman työhuoneella nähneenä voin vakuuttaa, että tuosta tulee kaunis teos.

intsu kirjoitti...

Minä innolla odotan valmistuvaa työtä. Uskon,että tulee upea,niinkuin sinun käsistä aina!

TeSa kirjoitti...

Kiitos teille. Punakynä on viuhunut ja muutokset alkavat olla kohta historiaa. Pääsen aloittamaan kaavojen teon ja lasin valinnat.

seijap kirjoitti...

Siitä tulee hieno!

TeSa kirjoitti...

Kiitos.