maanantai 9. tammikuuta 2017

Kädentaitojen ohjaus

 Huomasin ennen joulua, että Ikatassa on menossa täydennyshaku ja melkein siltä istuimeltani soitin oppilaitokseen ja otin selvää ammattialasta.
Pääsin muutama päivä sen jälkeen haastatteluun, jossa jo hyvissä vaihein kesken haastattelun sain tietää pääseväni mukaan tänään alkavaan 2- vuotiseen opintoon.
 Aloitan artesaaniksi valmistavat opinnot mm. puun, metallin, tekstiilin, lasin ja keramiikan parissa suunnitellen ja toteuttaen erilaisia lyhytkursseja, toimien kurssien ohjaajana.
Minulla on useimmista näistä aloista melko pitkä harrastepohja, mutta ammatitutkinto vain lasista ja puusta. Puusta lähinnä talonrakennuspuoli.
 Aloitan siis päätoimiset opinnot tänään, iltatyöt alkavat seuraavalla viikolla ja kasvari keväällä.
Viihdettä ja vipinää tiedossa!

9 kommenttia:

Saija kirjoitti...

Kuulostaa super mielenkiintoiselta, onnittelut!!

intsu kirjoitti...

Ouh,ouh miten mielenkiintoista. Ihmetelen vaan mistä sun voimat riittää kaikkeen!! Mä hengästyn ja väsyn jo ajatuksesta! Mutta jännä nähdä mitä kaikkea saat aikaan!

marja-terttu kirjoitti...

Antoisia opiskelu aikoja ♫

*VEKKI* kirjoitti...

ONNEKSI OLKOON! Tosi mahtavaa, kyllä niin sopiva olet ohjaamaan, olen huomannut. Mutta nyt vaan aikataulut vinkumaan, että aika ei lopu kesken.

KristiinaS kirjoitti...

Jotain tällaista mä ounastelin kun opiskelusta viime vuoden puolella mainitsit. Kun jo niin paljon osaat niin eiköhän kaikki uusikin tule opittua hyvin.Ihan kaikkea kun ei tarvitse alusta asti oppia;) Onnea matkaan!

enkulin käsityöt kirjoitti...

IHANAAAAA ONNEA SINULLE

Sari kirjoitti...

Onnea opintoihin! Mä nostan hattua jokaiselle aikuisopiskelijalle, joka jaksaa työn ja perheen ohessa vielä opiskella. Sä olet tosi ahkera!

Sarin kotona kirjoitti...

Paljon onnea opiskeluun!
Tosi hieno juttu!

TeSa kirjoitti...

Suuret kiitokset teille kaikille.