torstai 11. lokakuuta 2018

Pukeudu pinkkiin

Roosa-nauhan Pukeudu Pinkkiin-päivä on perjantaina 12.10. Siksipä minulla on jo valmiina valittuna huomiset työvaatteet, joilla olen mukana näkyvästi työyhteisössäni ja näin osoitan tukeni rintasyöpätutkimukselle.
Olen osaltani ollut myös lahjoittamassa tekemilläni ostoilla keräystä, jolla vuosittain rahoitetaan tutkimusta ehkäistä rintasyöpää.
Miäs osti minulle Anna Puun suunnitteleman Roosa  nauhan, jonka kiinnitin takkini rintapieleen. Pääsin myös käymään Taito Pirkanmaan myymälässä, josta olen vuosittain ostanut lankoja ja neuleohjevihkosen.
Tänä vuonna olin katsellut jo ennakkoon, että uutuutena on kanavatyöpohja, jossa ei ole mukana lankoja. Tämä oli minulle mieluisa ostos, sillä langanjämät ovat viuhuneet työpohjaa täyttäen niin, että unohdin kaiken muun. Päivittämisenkin! Mallitöissä on käytetty Roosa nauha sukkalankoja kaksinkerroin, mutta en malta vielä käyttää omiani, vaan mieluusti jämistelen nämä keräämäni pois ensinnä.
Lankoja olen ostanut vuosittain vyyhdin tai pari. Jonkinlainen muistikuva minulla on, että näitä olisi vielä jossain kätköissäni vielä lisääkin. 
Uusi väri on alhaalla vasemmalla, vaaleanpunainen. Varsinainen keräelmä, joista nyt olen suunnitellut neulovani villatakin.
 Selasin aiemmin ilmestyneitä ohjevihkosia, uusin alhaalla vasemmalla, ja huomasin, että yksi villatakin ohje olisi muokattavissa ostamilleni langoille. Kunhan ensinnä saan neulakrampin hellittämään =)
 Nyt, jos koskaan olisi hyvä näkyä pimeässä. Uudet Roosa nauha kengännauhat heijastimilla on välkky idea!

6 kommenttia:

liisan kotona kirjoitti...

Tänä vuonna jotenkin tuo mainostaminenkin on onnistunut aiempia vuosia paremmin. Kiva hankinta. Pian varmaan nähdään taulusi valmiina (vai tuleeko siitä jotain aivan muuta). Mukavaa loppuviikkoa :)

Sartsa kirjoitti...

Voi hyvänen aika! Nyt tulee kauheat pukeutumispaineet! Työpäiväkin huomenna! Ei oo nyt ihan lempiväri tämä... no jos voisin jotenkin muuten kompata asiaa.

Saija kirjoitti...

Hyvä asia! Vielä ei ole tullut vastaan paikkaa mistä tuollaisen nauhan voisin ostaa. Taulusta tulee varmasti hieno.

Intsu kirjoitti...

Siellä on nyt niin kovin rossaa väriä:) Kyllä se onkin hyvä asia. Voi kuinka minäkin ihastuin suuresti tuohon kanavatyöpohjaan!

Liisa kirjoitti...

Kaunis ,elämän ihanuudesta muistuttava väri,roosa!!!

Roosakengän nauhat voin kyllä ostaa,roosanauha meiän isosta marketista loppuun myyty:(

Mukavia työpäiviä /roosan kanssa:)

TeSa kirjoitti...

Kiitos kovasti mieltä lämmittävistä kommenteistanne. Naiset olivat hyvin pinkkejä, miehille se ei ollut niin tährellinen pukeutumispäivä, perus työjuntturat =)

Teen kanavatyöpohjasta sohvatyynylle uuden päällisen. Neula kramppaa edelleen sormissa.