perjantai 9. marraskuuta 2007

Ihan mitä vaan


Mitä muuta voi tehdä, silloin kun pitäisi ottaa ompelukone käyttöönsä.Vaikka päivittää blogia, siivota pöydältä epämääräinen kasa lehtiä ja vaikka laittaa puhtaat pyykit kaappiin.Ihan mitä vaan, mutta ompelukone saa odottaa.Minulla on jotenkin epämääräinen suhde nykyään kaikkeen ompeluun.Onneksi en aikoinaan ostanut kallista kuvioivaa konetta, nyt se joutaisi pölyttymään turhakkeena.
Kivan harmaa päivä,voi poltella kynttilöitä.Ulkona vihmoo kylmä tuuli ja satelee välillä.
Vielä ei ole niveleni kipeytyneet ilman vaihdoksista.Ehkä syy on siinäkin,etten joudu rasittamaan niitä lainkaan tällä hetkellä.Kipu olisi sietämättömän viiltelevää.
Kynttilä palaa keramiikan sekalaiset ruusut kipossa.Alustasta piti tulla joskus saamaani lahjaan uusi pohja,mutta aiemmin mainittu saven oma tahto,teki tästä kiposta kootut teokset.

Mystery-huivi on vaiheen 6/8 kohdalla odottamassa uutta vihjettä.
Sain eilen tehtyä tähän vaiheeseen.Missään en ohjeessa ole huomannut virhettä, mutta olen välillä kadottanut työstäni silmukoita, tai lisäillyt liikaa.Näppärästi nekin olen saanut piiloon, paitsi tuota alun siksakkia.
Toisaalta ei tähän taida vihjeitä enempää tarvia tulostaa, näyttää siltä kuin alun vihjeet voisi neuloa huivin loppuun.
Huivi vaikuttaa mukavan kokoiselta,eikä ainakaan minulle liian isolta.

3 kommenttia:

Talsu kirjoitti...

Kyllähän tuo vähän siltä näyttää, että loppu olisi peilikuvaa, ihan kivän näköinen se silti on :)

KirsiJ kirjoitti...

Josko tuostakin tehdään ns. siipihuivi. Pitäisiköhän minunkin osallistua johonkin mysteerin tekoon jo?

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis,kaunis huivistasi tulee,olen sen sanonut ennenkin. Ai,että olenko mä neulomisen palkkalistoilla?:) Nyt en ole,mutta välillä teen yhteen kauppaan joitain juttuja. Nyt minun siililapaset on tilattu lähetyspiiriin ja lisääkin tulis tilauksia,mutta sanoin etten mitenkään ehdi.Samoin joulupallot menee lähetyspiiriin. Sitten kaikki muu mitä nyt teen menee omalle porukalle ja kun sitä on nyt 18 henkeä ja kaksi uuttakin vauvaa tulossa,niin koko aika pyydetään kaikkee tekemään. Sama juttu mulla,että ompelukoneen ääreen vaan,kun on pakko jotain korjata. Nyt kyllä tosiaan meinaa stressinpoikanen iskeä käsitöiden kanssakin. T:Intsu