keskiviikko 21. marraskuuta 2007

Rento olo

Rentoutuminen on kivunhallinnassa tärkeää.Niinkuin muutoinkin,rentoutuminen on tarpeen.

Mutta saada olonsa niin mukavaksi,että pystyy hetkeksi unohtamaan jatkuvan kipuilun ja pystyy olemaan sinut itsensä kanssa.Se vaatii opettelua.Kuntous ei ole pelkästään liikuntaa,lihaksien voimistamista ja venytystä.Se on opettelua elämään sen jatkuvan hyvän ja huonon päivän välillä.Positiivisen ajattelun merkitys on korostunut ja uusien suoritusten onnistuminen on aina edistystä siihen omaan kuntoutumiseen.

On löytynyt uusia lihasryhmiä,joidenka olemassaolon on tiennyt,mutta miten on saanutkin vältettyä niiden käytön.Unohtuneita liikkeitä ja liikeratoja on harjoiteltu ja taas on rentouduttu.

Raju törmäys lopetti minun jatkuvan liikumisen keväällä.Olo on hiukan kohentunut,mutta tuskin tästä töihin heti lähdetään.Tai vielä pitkään aikaan.

Muutaman päivän vielä olen kuntoutuksessa ja sitten on aika palata omaan arkeen.


Olen aloittanut tällä viikolla uuden virkkauksen.Liinan,josta on tulossa enkelin mekko.Yritän ehtiä tekemään näitä kaksin kappalein.Muut tarveaineet on jo ostettuna,kunhan vain leningit valmistuisi.

Kuva otettu tyttärelle tehdystä enkelistä muutaman vuoden takaa.Syntymäpäivälahja teinilleni.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Varmaan ihanat enkelit tulee! Odotan innolla kuvaa sitten kun valmistuu,jos osaisin itsekin tehdä.Hyvä jos kuntoutus rentouttaa! Ensivuonna jos päästään Tampereen messuille,niin meidän pitää sopia tarkemmin treffit jonnekin ovenpieleen,että tunnettais:)T.Intsu

TeSa kirjoitti...

Kotona jälleen,ihanaa!
Intsu,kyllä me vielä rehvit tehdään.

Anonyymi kirjoitti...

Positiivinen ajattelu ja rentoutuminen ovat myös minun kivun hallintani peruskiviä. Elämään mahtuu aina myös niitä parempia päiviä, vaikka välillä käynkin aivan pohjalla kun kivut kaappaavat elämänhallinnan omista käsistäni.
Kaikkea hyvää sinulle!