perjantai 28. joulukuuta 2012

Naisen logiikkaa =)

 Sain jouluna lahjaksi ihanan sisustuskirjan, tosin samanlainen oli jo hyllyssäni entuudestaan. Joten välipäivän valjettua suuntasimme kaupunkiin, nuoret meni elokuviin ja minä miähen kanssa asioille. Samalla vaihtui yksi kirjani kahteen. Aattele! Sain kaksi kirjaa hintaan 6, 90 €.
Tosin miäs sanoi tämän olevan naisen logiikkaa pahimmillaan. Niin tai näin, valikoin sekä virkkuuta, että neuletta. Sisutuskirjoista olisin tahtonut monta ihanuutta, mutta jätin ne tällä kertaa ostamatta.
Jotain naisen logiikkaa on tässäkin, kun pyysin tytsiä ennen joulunpyhiä olemaan tuubihuiville telineenä, niin huivi jäi sille tielle.
Ehkä se seuraava huivi on sitten minulle, kuvaan sen muovitorson kaulassa =)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tuubihuivi - tuollaisen minäkin tarvitsisin.... :D

enkulin käsityöt kirjoitti...

Ihana tuubi. Ei ihme, että neni omille teilleen. Mukavaa loppuvuotta Sinulle.

Tiina kirjoitti...

Voi miten kaunis ja pehmoisen näköinen huivi! :)

Ingi kirjoitti...

Ihana tuubihuivi! Yhden valkoisen pitsituubin olen itsekin tehnyt ja juuri eilen ostin langat seuraavaa varten, minunkin huivi meni nuorison käyttöön.

ArmiL kirjoitti...

Aika hyvät vaihtikset kirjan suhteen olet tehnyt, vissiin kiva malli tuubihuivissa kun ei joutanut mallin kaulasta poikkeen!

TeSa kirjoitti...

Kaunis kiitos teille.

Susu kirjoitti...

Mut eiks oo kivaa kun tuubi oli mielelinen ja naisen logiikalla täällä mietitään et sait tosi hyvän syyn neuloa lisää:-)