perjantai 14. joulukuuta 2012

Pakollinen pilleri

Kissan lääkitseminen

Nosta kissa syliin ja pitele sitä vasemmalla käsivarrellasi kuin pitelisit lasta. Aseta oikea etusormi ja peukalo kissan suun molemmin puolin ja paina hellästi poskia samalla kuin pidät pilleriä oikeassa kädessä. Kun kissa avaa suunsa, pudota pilleri suuhun. Anna kissan sulkea suunsa ja nielaista.

Nosta pilleri lattialta ja kissa sohvan takaa. Pitele kissaa vasemmalla käsivarrellasi ja toista prosessi. Hae kissa makuuhuoneesta ja heitä pehmennyt pilleri pois.

Ota uusi pilleri pakkauksesta ja pitele kissaa vasemmalla käsivarrellasi ja pidä kiinni takajaloista lujasti vasemmalla kädelläsi. Pakota kissan leuat auki ja työnnä pilleri suun takaosaan oikealla etusormellasi. Pidä kissan suuta kiinni laskien samalla kymmeneen.

Poimi pilleri akvaariosta ja kissa vaatekaapin päältä. Huuda puoliso sisään pihalta.
Polvistu lattialle pitäen kissaa kiilattuna lujasti polviesi väliin pitäen kiinni etu- ja takakäpälistä. Älä välitä kissan matalasta mouruamisesta. Käske puolison pitää kiinni kissan päästä lujasti yhdellä kädellä, samalla kun tunget puista viivotinta kissan suuhun. Liu'uta pilleri suuhun viivotinta pitkin ja hiero kissan kurkkua voimakkaasti.

Hae kissa verhotangolta ja ota uusi pilleri pakkauksesta. Pistä muistiin uuden viivottimen osto ja verhojen korjaus. Lakaise rikkoutuneet koriste-esineet takasta ja laita ne syrjään myöhempää liimausta varten.

Kääri kissa isoon pyyhkeeseen ja pyydä puolisoasi makaamaan kissan päällä niin, että sen pää juuri ja juuri näkyy puolison kainalon alta. Pistä pilleri mehupillin päähän, pakota kissan suu auki lyijykynällä ja puhalla mehupilliin.

Varmista lääkepaketista, ettei pilleri ole vaarallinen ihmiselle. Juo lasi vettä, että saat maun pois suustasi. Laita laastari puolison käsivarteen ja pese veri pois matosta kylmällä vedellä ja saippualla. Hae kissa naapurin halkokuurista.

Ota uusi pilleri. Laita kissa kaappiin ja sulje ovet kaulan kohdalta niin että pää jää näkyviin. Pakota suu auki jälkiruokalusikalla. Ammu pilleri kissan kurkkuun kumirenksulla.

Hae ruuvimeisseli työkalupakista ja kiinnitä ovi takaisin saranoilleen. Laita kylmäkompressi poskellesi ja tarkista rokotuskortistasi viimeisen jäykkäkouristusrokotuksen päivämäärä. Heitä T-paita roskiin ja hae toinen paita makuuhuoneesta. Soita palokunta hakemaan kissa puusta tien toiselta puolelta. Pyydä anteeksi naapurilta, joka törmäsi aitaan väistäessään kissaa.

Ota viimeinen pilleri paketista. Sido kissan etu- ja takakäpälät yhteen puutarhalangalla ja sido se kiinni ruokapöydän jalkaan. Etsi paksut näppylähanskat vajasta. Pakota kissan suu auki pienellä jakoavaimella. Työnnä pilleri suuhun ja iso fileepihvinpala perään. Pidä päätä pystyasennossa ja kaada puoli litraa vettä kurkkuun jotta pilleri huuhtoutuu alas.

Pyydä puolisoa viemään sinut ensiapuun ja istu rauhallisesti hiljaa kun tohtori tikkaa sormesi ja käsivartesi sekä poistaa pillerin jämät oikeasta silmästäsi. Poikkea matkalla huonekalukauppaan ostamaan uusi pöytä.

Soita eläinlääkärille ja pyydä kotikäyntiä.
 

12 kommenttia:

Mäntylän Mummi kirjoitti...

Voi taivahan taatelit !! Kuolin nauruun ja kierin täällä lattialla... Tätä niin kaipaan ja kaikkia niitä verjnuarmuja käsivarsissa... Ole onnellinen kissasta :) Pillerin voi muuten sormella työntää yllättävän kauas ruokatorveen, mutta kyllä eläinlääkärin antamat loishäädöt injektiona säästää monelta pikku vaiheelta =D =D

Riikka kirjoitti...

Hih, hyvät naurut sain! Tosissaan jos ollaan niin meillä lääkkeet pyrittiin saamaan nestemäisenä, mies otti toisella kädellä kissaa niskasta kiinni niin, että toinen sit huuti ja tietty aukas suunsa, jolloin neste oli helppo ruiskuttaa suuhun. Karua, mutta helpompaa kun pillereiden kanssa pelaaminen.

Anonyymi kirjoitti...

Tämä on niin hauska!äiti

Hepsi kirjoitti...

Hihii, tää oli hauska! Koettu on!

Tiina kirjoitti...

Täähän oli ihan hervoton! :DDD

Sartsa kirjoitti...

Näinhän se just menee. Olen tota itekin joskus kokeillu. :)
Ihania yksityiskohtasia kuvia nukkekodista. Meiän nukkekoti jäi taas "kesätauolle".
Näsinkartanon kuvat oli aika sadunomaisia.

Unknown kirjoitti...

Nyt sait naurin aikaiseksi minulla. En tiennyt että lääkkeen anto on noin vaikeaa :)

KristiinaS kirjoitti...

Aha, en taidakaan hankkia kissaa. Tai sitt sen pitää olla pillerivapaa tapaus.

Eila kirjoitti...

Olipa hauska juttu:)

satunNainen Paula kirjoitti...

=oD
Ah-hah-haa!!

Anonyymi kirjoitti...

Nauroin aivan kippurassa,tuommosta se melkein on 2 kissan omistaja.
tyttik.

möhönasu kirjoitti...

Onpa hauskaa kissan lääkitseminen! Onneksi koiran on paljon, paljon helpompaa :) Mukavaa loppuvuotta!