torstai 14. maaliskuuta 2013

Lisää lankaa

Kyllä täällä vielä neulotaan, vaikka hitaanlaisesti käsityöt ovat viime aikoina edistyneet. Jopa tämän blogin päivittäminen käy ajoittain mielessäni, lopetanko vai jatkanko?

Lankoja tekee mieli aina hypistellä ja mieluisan nähtyäni, joskus jopa ostaa pläjäytän kunnon kasan kassan kautta ulos. Viime aikoina kun suunta on ollut omille lankajemmoille, tarkoituksena pienentää huomattavasti omaa varastoani.
Moda ei taaskaan pettänyt, sen mitä pikkaisen olen lehteä ennättänyt selaamaan. Mieleeni jäi tämä jakku, johon tuo ylemmän lankakasan voisi käyttää. Olen tykästynyt luonnonvalkoisiin neuleisiin, joita voi käyttää huoletta ympäri vuoden.
Tämä alempi lankakasa, 700 g jonkun jemmoissa marinoitunutta puuvillalankaa hyppäsi suorastaan mukaani viikonloppuna kirppikseltä. Mukavia nämä pojan kiakkoreissut, kun hallien vieressä on täkypaikkoja =)
Naistenpäiväksi miäheltä saamani atsalea on niin upea, kun nuput ovat auenneet. Pitänee laittaa kukka altaaseen hörppäämään annos vettä, niin saan nauttia kukista vielä pitkän aikaa.
Sää, helppo aihe puhuttaa jatkuvasti. Aamun kova pakkanen on hiukan lauhtunut, tuoden kunnollisen lumisadealueen päälle. Eipä tuo haitanne yhtään, kun aurinko paistaa...paljastaen ikkunoiden koko karmeuden. Pitäis päästä pesemään uloimmat lasit.

8 kommenttia:

Antsu ♥ kirjoitti...

Älä ainakaan lopeta! Pidä mieluummin taukoa, mutta ei näin hyvää blogia parane lopettaa :)

hanhan kirjoitti...

Samat sanat: sinulla on mukava blogi, jota olen pidempään jo seuraillut. Älä lopeta! Minua muuten innosti uusimmassa Modassa juuri sama jakku. Lankoja siihen ei kuitenkaan vielä ole.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Tauko on joskus paikallaan, ei kannata lopettaa - olen sitä mieltä. Täällä kun on kiva piipahdella

Minäkin ihastelin tuota lempineuletta. - eikun puikot heilumaan

Hepsi kirjoitti...

Ei hyvänen aika, ethän sinä nyt lopeta! Blogisi on niin upea! Bloggaat silloin, kun jaksat, mutta älä lopeta. =)

Eija kirjoitti...

Voi, Sinun ajatuksiasi... Älä vaan lopeta blogiasi. Sinä olet niin monipuolinen kädentaitojen taitaja, että on aina ilo käydä lukemassa aikaansaannoksiasi...

Vuokko kirjoitti...

Älä vaan lopeta. Minäkin käyn täällä usein kurkkimassa, vaikkei tule läheskään yhtä usein kommenttia jätetyksi. Pieni tauko voi kyl piristää. Itsekin pidin hiljaiseloa jonkun aikaa (syystä, jonka tiedätkin) ja nyt onkin taas uutta virtaa kirjoitteluun. Toivottavasti saan lukea tekemisistäsi jatkossakin. :)

KristiinaS kirjoitti...

Et kyllä varmalla lopeta blogia, et. Sulla on niin kivoja töitä esiteltävänä ja kohta taas kasvihuone ja puutarha yms. Päätä blogata vaikka kerran viikossa tai silleen. Tai pidä kunnon tauko niin jaksat taas.
Mukavaa viikonvaihdetta Sinulle ja Miähelle. Niin ja tietysti Pojalle kanss.

Unknown kirjoitti...

Lankaa pitääkin ostaa aina kun kohdalle sattuu tai halvalla saa :)
Mukavaa ja aurinkoista maaliskuun jatkoa ♥