lauantai 16. maaliskuuta 2013

Möks!

 Tai paremminkin töks. Arki on niin hektistä, uusi työ vaatii veronsa, kevät omansa, että välillä on pakko saada olla möks. Tänään saan olla töks. Väsynyt ja vähemmän touhukas. Katselen pojan porukan pelin ja kuljen tummat lasit silmillä. Ulkona on häikäisevän kaunis ilma.
 Kesä on vielä niin kaukana, mutta työssäni se tuntuu olevan ihan käsillä. 
Kotona tuoksuu jo multa. Pääsiäisruohon kylvöalustan suunnitelu on hyvällä mallilla. Kerrankin kylvän ruohon ajoissa.
Hidastan vauhtiani, päivityksien määrää vähenee toistaiseksi.

4 kommenttia:

ArmiL kirjoitti...

Täytyy sanoa että on ollut tässä hiljaiseloa, välillä jotain käsityötä eteenpäin tehnyt... väsynyt olen ollut joten se on vienyt veronsa sitten käsitöistä, mutta kädet on pikku hiljaa rauhoittuneet kivuilta onneksi. Kun sais noi pyydetyt käsityöt tehtyä niin voisi jotain omaa tehdä, vaikka sitäkin olen aloittanut tässä väliin... monta työtä kesken ja vuoron välein niitä tehdään.... mutta kesää kohti tässä ollaan menossa, jos sitä virkoaisi esim. langanvärjäystouhujen merkeissä kun luonto alkaa elämään...

tia kirjoitti...

Kyllä saa otta huilin kannalta, ei tarvii aina suorittaa. Minäkin olen pitänyt blogissani pidennettyjä taukoja kun aika on mennyt muualla. Kauniita kevätpäiviä, nautitaan niistä.

Tiina kirjoitti...

Oi miten oliskaan mukava puuhastella kasvihuoneessa kylvösten ja pikkutaimien parissa näinä paukkupakkaspäivinä, kun kevät tuntuu niin kovin kaukaiselta!

Sirkka kirjoitti...

"Möks", sinulle on jotakin blogissani.