tiistai 19. joulukuuta 2017

Synttärimylly!

Tämän vuoden joulukorttipaja on sulkeutunut. Viikon se kesti ja itsetehtyjä kortteja valmistui reilun 30 kpl. 
Ensimmäiset kortit askartelin joulukuun 12.pv mennessä ja loput jotka annan ilman postimerkkiä kätöseen, tein samalla opetellen minulle uutta laitettani.
Nyt on korttimylly tässä taloudessa. On ollut kyllä jo hyvän aikaa, mutta, mutta.
Miäs osti minulle aiemmin syksyllä lähes käyttämättömän Sizzix big shotin työkaveriltaan. Kiitos Sirpa. Tämä on tämän päivän synttärilahja, jolla tulee olemaan paljon käyttöä.
Olen vuosien varrella ostellut stansseja milloin olen nähnyt kirppareilla, askartelukaupasta tai kortteilulehdistä. Ajatuksella, kyllä se laitekkin jostain ostetaan.
Black fridaytä edeltävänä torstaina hyödynsin kortteilukaupan Kahdeksas taivas -80% tuotealennuksen, josta ostin kaikki nämä kahdessa kuvassa olevat leimasimet ja stanssit. Sittemmin liike on lopettanut toimintansa.
 En millään malttanut katsella mitään opetusvideota tai lukea ohjekirjaa, vaan omatoimisesti terät levyille ja kokeilemaan mitä siitä tulee.
 Erilaisiahan näistä kaikista tulee jo paperinvärin vaihdolla. Ai, ai mitä mahdollisuuksia!
 

5 kommenttia:

KristiinaS kirjoitti...

Tuohan on kerrassaan upea laite! Wetterhoffilla jossain tapaamisessa kerran kokeiltiin, sillä stanssattiin kankaasta aplikointikuvioita. Nyt sulla on millä tehdä ja noin paljon kuvioitakin.
Ja kiitos kauniista kortista, joka tupsahti tänne eilen.

Intsu kirjoitti...

Joo,kertakaikkiaan noin vain tekaisit joulukortitkin. Sun pitää lahettää puolet voimistasi mulle. Minäkin haluaisin nähdä tommosen laitteen,josta en ole kuullut mitään! Oon mä jotenkin saanut joulun jo suurinpirtein kasaan,mutta mulla on kipulaastari selässä ja ottanut tänäänkin Panacodia ja sentään vaan yhden nestemäisen Buranan 400mg. Kyllä se tästä joulu saapuu ja porukat:)

TeSa kirjoitti...

Joo o. Kunhan tästä tokenen, niin lähetän osan energiastani etiäppäin =)
Monen mahdollisuuden laite on kiva.

liisan kotona kirjoitti...

Onpa upeita kortteja. Tuollainen laite olisikin ihana saada :)

TeSa kirjoitti...

Tällä voi tehdä muutakin kuin kortteilla. Heijastimiin pohjakankaat, kivat koristeet yms.