maanantai 30. huhtikuuta 2018

Kohti näyttöä, osa 2

 Molemmat työt on nyt valmiina näyttöä varten. Suurin työ näissä projekteissa on portfolion kirjottaminen, eikä niinkään se kirjoittaminen ja tekstin tuottaminen, vaan tietty osa kirjoittamisessa vaikeuttaa prosessia. Oman haasteensa tuo kone, jonka kovalevy pätkii. Ja pahasti. Koneelle on kyllä huolto jo varattu, mutta ei ennen kun saan kaikki kirjoitettua.
 Toinen osa näyttöä on vuoritettu neulepeitto lastensänkyyn. Olen käynyt lävitse käsityölehtien päätoimittajien kanssa joko sähköpostilla tai puhelimitse tekijänoikeusasiat, että olen voinut käyttää tätä mallia omassa työssäni. 
Olen kääntänyt ja vääntänyt valmista peittoa. Mittaillut ja tuumaillut vuorikankaan kanssa. Jokaisen materiaalin olen erikseen käynyt kaupungista ostamassa, niin tähän kuin lasityöhönkin. Ja taas mittaillut ja tuumaillut. Ilmassa on ollut taas suurta turnausväsymystä.
 Löysin helpon ja kivan videon kulman ompelusta Hääräämön blogista. Simppeli ja helppo, mutta laskennallisesti tarkka, että sain neuleen sopimaan ommeltuihin kulmiin. 
Silittelin neuleen ja kankaan moneen kertaan, oioin ja mittailin kohdilleen.
 Viimeistelin valmiin peiton rekipeittosolmuin jolloin vuori ja neule pysyvät hyvin yhdessä.
Lanka on Hjertegarn Bommix Bamboo. Valmiin työn koko reunakaiteleineen 152 x 93.
 Töiden esittely on toukokuun puolessa välin, eli hyvin on työt mallillaan.
 

7 kommenttia:

Intsu kirjoitti...

Vähän aikaan olin poissa,reissussa,niin täällä on tapahtunut vaikka mitä. Aivan ihanat synttärit . Niin söpöjä tyttösiä kaikki. Tuo unisieppari on upeaakin upeampi. Taidokkaasti tehty. Peittokin on hieno,niinkuin sinun neuleesi aina.

Omppumato kirjoitti...

Onpas taidokas ja hieno peitto :).

Iloista vappua!

Tiinatei kirjoitti...

Taidolla tehty, näkyy lopputuloksessa!

Saija kirjoitti...

Miten ihmeessä olet tuon peiton ehtinyt tehdä kaiken muun ohella, siihenhän menee ikuisuus! Todella kaunis ja sopii sänkyyn niin hyvin.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Todella taidokkaasti teit tuon peiton.

liisan kotona kirjoitti...

Voi sinua, kyllä käsissäsi syntyy mitä upeimpia luomuksia ja niin taidokkaasti tehty. Mukavaa viikonloppua :)

TeSa kirjoitti...

Kaunis kiitos teille kaikille.