lauantai 13. heinäkuuta 2019

Tuote-esittely

Täytyy palata vielä viime sunnuntain puutarhapäivään, kun saimme tämän Fiskarsin tuotetoimituksen kolmen päivän viiveellä esiteltäväksemme. Näiden piti mitä todennäköisemmin olla esittelyssä vierailijoiden aikana, 7.7, mutta lupaamme osaltamme ottaa kaikesta hyödyn ja testata jokaista työvälinettä kasvukauden aikana.
Tuotepaketti sisältää kastelukelan, jollaista aina tarvitaan. Peset, kastelet tai täytät astioita, on vesi johdettava seinän luota kauemmaksi. Kelaa ei täydy asentaa seinää, vaan se pysyy hyvin pystyssä maassakin.Tässä kelassa on letkun  automaattinen sisäänkelaus, jolloin letkun saa helposti käytön jälkeen siististi piiloon.
Lisäosat säilyy siististi kelan kyljessä. Piilossa, mutta helposti otettavissa.
Pikkuhara, leveä istutuslapio ja kiveysten puhdistusrauta ovat aina tarpeen. Lapion ehdin jos testaamaan, kun istutin keltaisen sormustikukan taimen. Harvennuskuokkaa testattiin hiekkapihan pieniin viherryksiin. Siemenet itävät kovassa maperässä yllättävän hyvin ja nopeasti. Aina pitää harata ja kitkeä polkujen reunamia, joissa ei ole kuluttavaa kulkua.
Rikkaruohonpoistaja on mainio työkalu. Tämän käyttöä piti hetki harjoitella, paina terä maahan, pidä jalalla vastaan ja väännä. Pienellä kädenliikkellä voikukka tai ohdake nyppääntyy juurineen pois.
Jotta meidän pihasta saisi kaikki voikukan alut pois, pitää hommata joku tanssimaan tämän työkalun kanssa yhden kesän ajan. Eikä siltikään kaikkea saa kitkettyä, mutta pitää ottaa pitkänajan tavoite. Tässä on jo hyvä alku siistimmälle nurmelle.

4 kommenttia:

Liisa kirjoitti...

hyvä -paketti!
voikukka rauta on ollu meillä kauan ,kun tuli markkinoille heti ostin:))
taas opin uutta "ohdake",postilaatikon luona alkanu kasvamaan paljon noita ohdakkeita???;)),kaupunki toi multaa kun tekivät kaukolämpö juttuja... Ennen en ole moista nähnyt,piikkinen oli kun yritin käsin ottaa;)
Mukavaa lomaa!ja ihanaa viikonloppua!

TeSa kirjoitti...

Ohdakkeen pieni alku on viheliäinen paljaalle jalalle.
Hyvää sunnuntaita sinulle ❤

Saija kirjoitti...

Meillä on myös tuo voikukkarauta mutta nyt ei ole enää pihaa kun muutimme. Se vietiin mökille mutta siellä ei ole voikukkia mutta hyvä vehje se silti on :)

TeSa kirjoitti...

Syväjuuriset saa hienosti pois.