sunnuntai 9. tammikuuta 2022

Joulu pois

Koti tuntuu taas niin värittömältä ja tyhjältä, kun kaikki, tai lähes kaikki joulun koristeet on taas laitettu piiloihinsa. Valosarjat ja joulun kukat ilahduttavat vielä jonkin aikaa ja sitten katsotaankin jo kohti kevättä.
Vapailla on panostettu kotiin, kun mihinkään ei voida oikein lähteä. Niin pirtillä, kuin ulkorakennuksissa on käynyt vilske, kun olemme laittaneet materiaalia kiertoon ja hävitykseen. Siivosimme molemmat omat vaatekaappimme ja se ei nyt suurta tunnemyrskyä aiheuttanut. 
Enemmänkin se, että työhuoneelle oli päässyt hiirivaara ja sitä myöden meiltä lähti paljon hävitykseen. Hiiren menevä aukko on paikallistettu, nurkat siivottu ja lisää syöttejä laitettu tarjolle. 
Vanhin mukeloista pyysi saada omat aukin kuvansa ja niitä etsiessämme tuli sitten vielä siivottua vaatehuonekin. Voi morjens! Sen jälkeen päätin, että nyt saa siivoukset jäädä tähän, mutta ei se ollut vielä siinäkään. 
Olin jo tovin yrittänyt saada myytyä yhtä kaappia ja kun se lopulta lähti, olin taas siivoamassa ja laittamassa tavaroita uuteen järjestykseen. 
Onneksi nämä pyhät loppuvat joskus ja päästään taas arkeen, niin ei paljon ehdi siivoamaan 😅
Muutoin täytyy aloittaa kierros alusta, 

3 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Eikö olekin jotenkin kevyempi olo, kun saa kaappeja siivottua? Kiva kuitenkin, että arki alkaa ja pääsee siivoamasta...

Sartsa kirjoitti...

Kaapit on täällä siivoamatta, mutta joulu on pääosin korjattu pois. Tuntuu minustakin jotenkin tyhjältä koko koti, pelkistetyltä. Keittiössä kolistellessakaan ei enää roikkuva pukki äidy laulamaan ja heiluttelemaan koipiaan. Sitä jäi vähän niin kuin kaipaamaan ;D

TeSa kirjoitti...

Viimeiset 6 vuotta muuta tehtykään, kun siivottu! Tyhjäämällä tyhjennetty nurkkia ihan kaikesta.
Kevättä kohti!