maanantai 16. tammikuuta 2023

Joulukuun Sukkaboksi

 Minulla on jäänyt tekemättä viimeisen Novitan Sukkaboksin sisällön päivitys. Johonkin juhlahumun, kiireen ja joulun jalkoihin on jäänyt varmasti jotain muutakin. Että itse muistaisin mitä minkäkin laatikon mukana on saanut, on kiva tallentaa ne kaikki tänne muistiin. 

Vuosi meni nopeasti, kun kuusi erilaista sukkaohjetta lankoineen ja oheismateriaaleineen oli saatu. Olin ihan innoissani kaikista ohjeista, vaikka en ehtinyt neulomaan kuin yhden parin. Miten niinmukakiire!!?? Muutoin neuloin 15 muut sukat.

Kun sain tietää, että tälle vuodelle on tulossa samanlainen mahdollisuus tilata uusi boksi, sukkamestari, halusin osallistua myös tähän. Siinä sitä olikin tekemistä, nettikauppa tökki todella pahasti, kun aiemmin tilanneilla oli 72 tunnin etumatka uuteen boksiin. Lopulta, kun kolmatta päivää päivitin, klikkailin, kirosin ja tuskailin, tilaus meni läpi! Oli ihan äimänä. Kyllä se lukee sähköpostissa, olet tilannut Novitan Sukkaboksin, joulukuun 18.päivä. Yes! Taas on jotain kivaa odotettavissa. 

Joulukuun Sukkaboksissa on Niina Laitisen suunnittelema kaunis Talven Taikaa malli seiskalle. Punainen lanka on värjätty tätä ohjetta varten. Jouluhupakkona ohje on kyllä mieluinen. Oheistuotteina vyöte valmiiksi neulotuille sukille, näille tai muille. Lisänä kauniit joulukortit ja höpöheinää (teetä), sopii mulle!

6 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Minäkin lähdin tilaamaan uutta sukkaboksisarjaa -vaimikäsenniminytoli. Tilaaminen oli tosi hankalaa ja laitoinkin sinne kiukkuisen palautteen, että sivustonne ei toimi. Ilmeisesti sitten jotenkin onnistui, olisi pitänyt yläkulmasta valita boksi. Mutta missään ei lukenut, että valitse yläkulmasta. Lait ihmeessä palautetta, että korjaavat helppokäyttöisemmäksi.

enkulin käsityöt kirjoitti...

Upeat sukat tulee tuolla mallilla. Minäkin yritin tilata boksia, mutta ei äly riittänyt. Sivua en saanut toimimaan.

Repolainen kirjoitti...

Suorastaan syötävät värit...
Työkaverini teki minulle tuosta joulunpunaisesta seiskaveikasta unikkosukat...
tänään sain ja samantien jalkaan... omat tipusukkani ovaty yhä puikoilla... viime pääsiäiseksi aloitin, jokohan tälle pääsiäiselle valmistuisi.... ei nyt oikein puikot ole heiluneet, mutta ihanaa seurata teitä ahkeria!!

TeSa kirjoitti...

En päässyt chromella läpi, latasin toisen sovelluksen js tadaa! Novitahan helpotti tilauksien tekemistä ja vielä on mahdollista tilata tämän vuoden Sukkamestariboksit.

Uudet sukat on ihanat vetää jalkaansa!

satunNainen Paula kirjoitti...

Arvaa, monestiko olen käynyt Novitan sukkaboxeja syynäämässä, tilatako vaiko eikö. En sitten ole tilannut, alennuslankahamsteria hinta kirveltää... ;)

TeSa kirjoitti...

=)