lauantai 30. maaliskuuta 2024

Hyrrä

Jestas miten nopeasti tämäkin kuukausi on mennyt kaiken kaikkiaan. Minulta on loppunut jo yksi lasikurssi, kaksi jatkuu vielä ensi kuun puolella päivätöiden ohella. Aamut ovat olleet  ihanan valoisia, mutta ensi yönä taas kellon venkslaaminen saa hiukset pystyyn. Luulisi, että fiksut ihmiset ovat päättämässä näistä asioista. 
Olen ehtinyt neulomaan yhden kierroksen varpaanlämmittimiä kaikille pikkuvarpaille. Näistä raidoista tulee jotenkin kotoisa olo. Lämmin ruskea ja raidoittuva Nalle.
Raitalankaa minulla on vain yksi kerä, josta sain kaikkiin neljään pariin raidat. Ruskea on Novitan kakkoslaatua Korian myymälästä. Sukkiin on täytynyt neuloa jo hiukan kasvuvaraakin, että sukat sopivat vielä syksyllä, mutta ovat nämä vielä aika pieniä. Nopeasti neulottavia.
Kaikissa sama malli, helposti toistettava ja pysyy hyvin jaloissa kovemmassakin menossa. Alkuvuoden päätös on pitänyt, enkä ole neulonut mitään suurempaa. Edes suunnitellut. Taidan viettää tämän lankalauantain uuden sukkaneuleen parissa.

Hyvää pääsiäistä teille kaikille, Terhi

4 kommenttia:

Puikoillanikin kirjoitti...

Hyrrän verran sukkia - oikein hienoa. Minulla on Novitan Korian myymälä vielä käymättä. Ehkä kesällä.

TeSa kirjoitti...

Tehtaan myymälässä pitäisi käydä usein, että tekee löytöjä. Normihintaisia kyllä löytyy.

KristiinaS kirjoitti...

Uudessa Taito-lehdessä oli lasiaiheinen juttu, kaiverrusta yms. häviävää taitoa.

TeSa kirjoitti...

👍